Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Хустська «Оболонь» вдома громить «Боржаву»
08:00
Хустська «Оболонь» вдома громить «Боржаву»
Підопічні Олександра Браєра спромоглися обіграти гостей з Довгого забивши 6 м'ячів.

Хустська «Оболонь» вдома громить «Боржаву» Певно головною метою цього матчу, хустяни вважали реабілітуватися за прикру нічию у попередньому турі проти ФК «Тячів». Іншого пояснення годі шукати. Впродовж усього поєдинку пивовари активно відігравали в атаці, справно будували оборонні редути та впевнено тримали м'яч. І це попри доволі спекотну погоду.

Першу небезпечну атаку хустяни організували вже на 5-ій хвилині. Ігор Пилип виконав навіс з правого флангу у карну площу суперника. Там круглого підчатував Микуляк, який злету пробив трохи вище воріт. Вже дві хвилини потому господарі спромоглися відкрити рахунок. Пилип Микола, перебуваючи у штрафній суперника, отримав м'яч від партнера по команді. Далі нападнику вдалося розвернутися з м'ячем і плавно відправити його точно у лівий кут воріт. 1:0.

На цьому атаки господарів не припинялися. На 20-ій хвилині господарі відзначилися вдруге. Після затяжної атаки і удару по воротам головою Микуляка, кіпер гостей парирував в ноги Миколи Вурсти. Той, вибігаючи з глибини, шансу не прогавив, точно пробивши по воротах. 2:0.

На 28-ій хвилині близьким до успіху був Олександр Браєр, але з вбивчої позиції той пробив у кіпера гостей. А на 31-ій хвилині забити міг Петрушко, але на виході сам на сам з кіпером переможцем вийшов останній. Третій гол, господарям теж вдалося забити ще в першому таймі. Сталося це на 36-ій хвилині. Пилип Микола на швидкості вриваючись до штрафної віддає філігранний пас на Ігора Пилипа. «П'ятірка» хустян попри хорошу ударну позицію віддає знову на Миколу. Той фактично впритул розстріляв порожні ворота. 3:0.

На початок другого тайму гості все ж прокинулись. «Боржаві» неодноразово вдавалось організовувати затяжні атаки, але ефективності таким маневрам бракувало. Та попри це на 58-ій хвилині гості розмочили рахунок. Сурмач після проходу правим флангом уривається до карної площі, прибирає захисника, але після удару влучає у воротаря. Від останнього м'яч відскочив до Дмитра Барана, який головою переправив м'яч у сітку воріт. 3:1. 

Трохи згодом здавалося, що гості знайдуть сили для ще одного голу, але з 74-ої хвилини для гостей пішла чорна смуга. Спершу Микола Вурста, в падінні замкнув простріл партнера з правого флангу. 4:1. Потім, на 85-ій хвилині з ударної позиції точно пробив Барна.

Вишенькою на торті розгрому став гол на 88-ій хвилині, де Віктор Микуляк подачу партнера з кутового ефектно (а головне ефективно) замкнув ножницями, фактично декласувавши суперника. У підсумку, 6:1.

Хустяни не тільки реабілітувалися перед власними вболівальниками, а й влаштували справжнє шоу для численної публіки, яка в спекотній вихідний вирішила провести з рідною футбольною командою.
 

Арбітр – Назарій Дьордь
Асистенти арбітра – Ян Рогач, Еміл Головей
4-ий арбітр – Олександр Бодня

ФК «Оболонь» (Хуст) – ФК «Боржава» (Довге) 6:1

Голи: Пилип М., 7’, 36’, Вурста, 20’, 74’, Барна, 85’, Микуляк, 88’ – Баран, 57’.

ФК «Оболонь»: Пахомов, Панця (Форкавець, 75’), Міллер, Вурста, Пилип І. (Барна, 63’), Мункачі, Петрушко, Микуляк, Пилип В. (Алексик, 86’), Пилип М. (Пилип Р., 63’), Браєр;
Запасні: Бучок, Берец;

ФК «Боржава»: Погайда, Шандра, Батрин, Штенько, Урста, Шуста (Цісельський, 46’), Бурч (Ловга, 37’), Сурмач, Ганчич, Батрин, Бобир (Баран, 52’);
Запасні: Кертис;

Попередження: Барна – Баран, Ганчич
Мартін ТУРКАЛО
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1050 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: