Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Хустський стадіон планують реконструювати
09:36
Хустський стадіон планують реконструювати
9 березня, у рамках робочого візиту на Закарпаття Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов оглянув муніципальний стадіон у Хусті.

Хустський стадіон планують реконструювати
Відвідини хустського стадіону були обумовлені реалізацією проекту реконструкції та облаштування споруди. Уже при зустрічі з очільником області з уст Міністра молоді та спорту дізнаємось, що за ініціативи народних депутатів України Валерія Лунченка та Івана Крулька та за сприяня Міністерства молоді та спорту у Хусті планують розпочати спорудження сучасного спорткомплексу для змагань з легкої атлетики.

"У перспективі цей спорткомплекс зможе приймати змагання всеукраїнського масштабу та навчально-тренувальні збори. Для такого міста, як Хуст ця споруда зможе принести користь у тому випадку, якщо прийматиме команди з усієї держави. Подібний сучасний спортивний комплекс зможе приймати змагання навіть міжнародного рівня, за умови, що нам вдасться його сертифікувати за правилами Міжнародної легкоатлетичної федерації".

Також, за словами Ігора Жданова, у планах - встановлення футбольного поля зі штучним покриттям та декілька площадок для волейболу та гандболу.

За словами начальника управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Віталія Ерфана попередньо сума спортивного майданчика коливається у розмірі 38-ми млн грн. Наразі ж, стадіон діючий, йому 34 роки. Вже підготовлений інвестиційний проект і впродовж тижня чекатимуть на експертну оцінку.

Загалом, очільник профільного Міністерства зазначив, що Закарпаття за своїми природньо-кліматичними умовами має хороший шанс приймати змагання найвищого рівня і тим самим замінити у ролі господаря тимчасово окуповані території України. "Особливо важливим у цьому аспекті я вважаю гірсько-лижні види спорту, які на Закарпатті варто розвивати. Вони є одними з пріоритетних напрямів роботи", - підсумував Ігор Жданов.
Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА
 
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1557 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: