Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Кінчеш несподівано поступається Нижньому Коропцю
10:10
Кінчеш несподівано поступається Нижньому Коропцю
18-го серпня у Кінчеші проходили матчі 13-го туру західної зони, де місцевий «Сокіл» вдома приймав Нижній Коропець.

Кінчеш несподівано поступається Нижньому Коропцю
Матч був цікавий тим, що обидві команди були сусідами в турнірній таблиці, а саме кінчешці посідали 4-те місце, а Нижній Коропець 5-те.
 
«Сокіл» на правах господаря створив перший небезпечний момент, після прострілу з лівого флангу, Гапак Олександр пробивав з 7-ми метрів, однак влучив у штангу воріт. Гості відповіли більш ніж впевнено. На 13-ій хвилині Манчик Дмитро результативно, головою замкнув навіс партнера і відкрив рахунок в грі.

Господарі матчу досить швидко зуміли відігратись. Після навісу з кутового Яхимець Олександр виграв верхову боротьбу і відправив м`яч в сітку воріт. Кінчеш грав першим номером і більше володів м`ячем. Непогані напівмоменти для взяття воріт мали Ніцкулич Девід, Рабел Віктор та Гапак Олександр, а в гостей активними діями вирізнявся Добош Михайло. Однак голів більше у першому таймі не було.
 
Друга половина гри розвивалась за схожим сценарієм, як перша. На 55-ій хвилині Добош Михайло скористався помилкою кіпера «Сокіла» Фанти Віталія і відправив м`яч в порожні ворота. У кінці зустрічі Яхимець Олександр завдяки хорошому удару зі штрафного майданчику зрівнює рахунок, однак як виявилось ненадовго. Вже у компенсований арбітром час той таки Добош Михайло скористався пасивними діями захисників «Сокіла», обіграв воротаря і в порожні ворота відправив круглого, тим самим приніс перемогу своїй команді.
 
Нижній Коропець здобув дещо несподівану, але важливу для себе перемогу з оновленим складом своєї команди.

 
Арбітр: Дьордь Н.
Асистенти арбітра: Рогач Я, Рущак С.
Спостерігач арбітражу: Шитєв Й.
 
ФК « Сокіл » (Кінчеш) - «Нижній Коропець» 2:3
 
Голи: Олександр Яхимець, 21, 86 – Дмитро Манчик, 13; Михайло Добош, 55, 90+1.
 
«Сокіл» (Кінчеш): Фанта В, Микульця Ю, Яхимець О, Микульця В, Демям Р, Гапак О, Сугоняк І, Корпош І, Рабел В, Котович В, Ніцкулич Д.
Запасні : Крупа А, Михайловський В, Бамбушкар В.
 
«Нижній Коропець»: Моісеєнков Д, Попик К, Маринець В, Васільєв В, Маринець А, Магоч В, Сенько В, Гей В, Сорока Є,Манчик Д, Лобош М.
Запасні : Шіц В, Шіц І, Кравчак В.
Артем Панченко
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 705 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: