Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Кінчешський Сокіл бере гору на Береговом
20:44
Кінчешський Сокіл бере гору на Береговом
16 квітня у селі Кінчеш відбулась товариська гра між «Сокілом» з Кінчешем та ФК «Берегово».

16 квітня у селі Кінчеш відбулась товариська гра між «Сокілом» з Кінчешем та ФК «Берегово».

Із самого початку гри берегівчани заволоділи ініціативою. Момент за моментом підопічні Людвіга Тара марнували біля воріт суперника. Команда не забивала стовідсоткові нагоди. Неодноразово для завершення атак просто не вистачало підтримки з центра поля.

Футболісти «Соколу» натомість обрали грати тактично на контратаках. В першому таймі Річард Бейреш мав двічі вступати у гру.

Берегівчани діяли першим номером. Проте «беззубі» атаки не увінчувались успіхом. Іван Попович влучив з 10-метрів у поперечину, Василь Ковтун не реалізував вихід сам-на-сам, а Гичка не зміг прострілити на Луцу (завадив тому голкіпер).

Проте берегівчани змогли свою перевагу увінчати в гол. Штрафний з 25-метрів реалізував Василь Луца – 0:1. Початок другого тайму ФК «Берегово» провалив. Це пояснює той перебіг подій, який був на 49 хвилині, адже вже на той час команда встигла пропустити двічі. Підопічні Людвіга Тара почали допускати дитячих помилок у захисті. Зник центр поля. При намаганні флангових проривів у карному майданчику не було підтримки атаки, крім Василя Луци.

Але футболісти Берегова зуміли зрівняти. Олександр Скакун наважився на удар з далекої відстані. Шкіряний залетів прямісінько у верхній кут.

Рахунок команда зрівняла, але якості гри не з’явилося. Знову невиправдані помилки в центрі поля. Беззубість захисту. І рахунок вже 4–2 на користь господарів поля.

Що призводить до такої слабкої гри команди не зрозуміло? Головний тренер команди Людвіг Тар у товариській грі не зробив жодної тактичної заміни. В основному команда грала в один і той же футбол, що і на початку гри. Не було й установки при рахунку 4–2 грати більше на атаку. Не було також корекції складу, бодай з 1-3-5–1 перейти на 4-4–2, або зробити акцент на повний вперед – 4-3–3 або 3-4–3.

Також більшість моментів було змарновано через довге возіння з м’ячем Василя Ковтуна. Частіше команда потрапляла у власну пастку з урахуванням позиції останнього захисника, адже в більшості моментів гра в лінію залишала б нападників суперника в положенні поза грою. Якщо матч у Чопі можна назвати невезінням, то в цьому матчі були лише безхарактерність, відстутність тактичних корегувань та відсутність домашніх заготовок.


ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 909 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: