Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Кісва" демонструє характер і перемагає
22:39
"Кісва" демонструє характер і перемагає
В останньому матчі першого кола всі команди хотіли здобути бажану вікторію й піти у відпустку з хорошим настроєм.

В останньому матчі першого кола всі команди хотіли здобути бажану вікторію й піти у відпустку з хорошим настроєм.

Тож матч у Косівській Поляні між місцевою «Кісвою» та «Вишковом» вийшов напруженим.

Хочеться віддати належне господарям поля, які за потужної підтримки місцевих уболівальників відпрацювали на полі, як мовиться, на повну. Адже футтбол для місцевих мешканців – це віддушина на вихідні, й косівчани залюбки йдуть на стадіон повболівати за своїх улюбленців. Правда, до функціонерів «Кісви» є й певні суттєві зауваження щодо інфраструктури стадіону – поблизу кутового прапорця близько одного метра від землі виступають дві залізні труби, які несуть небезпеку як до учасників матчу так і для вболівальників. Вже в ході матчу, під час силової боротьби за м’яч лише миттєва реакція футболіста «Вишкова» врятувала його від травмування об небезпечну залізяку.

Що ж до самого протистояння, то в ролі фаворитів виступали гості, адже «Вишково» знаходиться значно вище від господарів у турнірній таблиці й розраховувало на здобуття трьох балів, щоб продовжити гонитву за лідером – ясінянською «Говерлою» . Та незважаючи на амбіції вишківчан, гравці «Кісви» продемонстрували бійцівські якості, самовіддачу, що в результаті й вплинуло на результат зустрічі.

Перші 20 хвилин двобою гра в переважній більшості проходила в центральній зоні без особливих загострень. Правда, арбітру довелося дещо збити нервовий накал у господарів, покаравши гірчичиниками гравців «Кісви», які чомусь настійливо насідали на головного суддю з незрозумілими наріканнями. А на 23-й хвилині поєдинку господарі організували масовану атаку, яку чудовим ударом із-за меж карного майданчика реалізував Павло Попович. Удар в нападника «Кісви» вийшов з розряду таких, що не беруться – по-під дальню від воротаря стійку. Як не намагався страж воріт «Вишкова» парирувати удар – м’яч усе ж затріпотів у сітці воріт гостей.

Вже 30-й хвилині «Вишково» мало чудову нагоду відновити статус-кво – відмінний постріл з 20-метрів парирував воротар «Кісви» Сергій Йосипчук, який відбив кулаками важкий удар, а на добиванні знову першим був гравець команди з Хустщини, який в дотик пробивав в ближній кут – кіпер знову виручає свою команду, виносячи руками м’яч за межі карного майданчика. Невдовзі господарі відповіли потужним пострілом метрів з 27 до воріт - лише кінчиками пальців воротар «Вишкова» переводить м’яч на кутовий. Далі гра знову змістилася в центральну зону поля, де й протривала до завершення першої половини зустрічі.

Другий відрізок матчу став більш насиченим на події. Гості заграли значно активніше, йдучи великими силами в атаку. Інколи необачними діями «Вишкова» попереду кілька разів сповна могли скористатися господарі. Однак, стрімким контратакам косівчан не вистачило точного завершального удару. В одному епізоді під час виходу двох нападників господарів на одного захисника на виручку воротарю «Вишкова» прийшла стійка, а в решті епізодів гравці «Кісви» були не точними.

До активу «Вишкова» можна віднести виконання стандартів – спочатку вони чудово розіграли кутовий, який завершився вивіреним ударом в дальній від кіпера кут. Однак, тут на допомогу вортарю прийшов захисник, який з лінії воріт виніс м’яч далеко за межі штрафного майданчика. Згодом, під час пробиття штрафного лише кількох сантиметрів від цілі не вистачило футболісту «Вишкова» – м’яч пролетів над дальньою від воротаря хрестовиною воріт.

Кінцівка матчу була за гостями - гравці «Вишкова» мали ігрову іціативу, більше володіли м’ячем, однак витиснути з цього дивідендів так і не зуміли. Тож єдиний гол П. Поповича став вирішальним у цьому протистоянні.


Арбітр – Михайло Райда

Стадіон «Шкільний» с. Косівська Поляна
Глядачів – 250
Температура +25

«Кісва» (Косівська Поляна) – «Вишково» (Вишково) – 1:0

Гол: Попович, 23.

«Кісва»: Йосипчук, Басараба Р., Митрюк, Бойчук, Данилич (Бадик 90), Батрин, Жуковський, Липчак, Басараба В., Попович, Мачек.
Запасні: Мойсюк, Погой, Баран, Олефір.
Тренер – Юрій Жуковський

«Вишково»: Русин, Мункач, Солома (Бонгар 85), Фейшуш, Мацола, Петрушко, Барна (Сличко84), Лінгвай, Зейкан, Мокан (Лендєл 46), Петрич.
Запасні: Попович, Токач.
Тренер – Юлій Варга

Попередження: Попович 18, Бойчук 18, Басараба Р . 39, Йосипчук 60, Липчак 90+2 - Фейлуш 37, Мункачі 56.


Юнаки

«Кісва» - «Вишково» - 2:1

Голи: Унгурян 11, Поганич 35 – Оніщенко 4

Стадіон «Шкільний» с. Косівська Поляна
Глядачів – 120, температура +19.
Арбітр – Роман Сенишин

«Кісва»: Куриляк, Унгурян, Лембак (Бердар 46), Попадич Д., Греченюк, Кошук, Руснак, Жигоряк, Попадич Ю. (Лазарчук), Волошан, Ільчук.
Запасні: Хімчук, Басараба, Лукачук, Ігнатюк.
Тренер – Юрій Жуковський

«Вишково»: Лубинець, Білоусов (Немеш 65), Поганич, Феделеш, Мацола, Оніщенко (Козичко 17), Антал (Дарвай 56), Дубинський (Шітов 58), Бонгар, Кружель, Воринка.
Запасні: Нодь, Гайович
Тренер – Юлій Варга

Попередження: Бонгар 5, Поганич 35.
Роман Кухар

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 922 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: