Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Класика від середнянців (ФОТО)
21:55
Класика від середнянців (ФОТО)
Команда Василя Варги відривається від Ужгорода у турнірній таблиці.

Класика від середнянців (ФОТО)
Середнянська команда найпізніше розпочала другу частину чемпіонату зазнавши деяких змін у складі – в центрі захисту замість привичного дуету Куделко-Кундрик вийшов новачок Віталій Міклош та старожил команди Юрій Дрозд. Відсутній був також центрфорвард Руслан Соскида. Ужгород вийшов у звичному стартовому складі.
 
Вже на старті господарі створили декілька напівмоментів, але до ударів не доходило. Більш продуктивно вдавалось атакувати середнянцям. На 6-ій хвилині Гулович віддав на Рацина у штрафній і той пробив з 13 метрів, але не сильно і воротар забрав. За три хвилини Бако зряче направив м’яч під поперечку, Славік парирує. За цим близько двадцяти хвилин була в’язка боротьба в центрі поля з великою кількістю фолів і жовтих карток.
 
На 31-ій хвилині Бако завдав удару з правого краю штрафної, кіпер перевів на кутовий. Через шість хвилин капітан зелено-білих пробив зі штрафного з 23 метрів, м’яч рикошетом від стінки змінив траєкторію і влетів у правий кут, тоді як Славік був вже у протилежному – 0:1.
 
Перед самою перервою гості забили вдруге – Шольц виборов м’яч на правому краї штрафної і віддав на Бако, який опинився один на дальній стійці, але лайнсмен фіксує офсайд.
 
У першій половині другого тайму команди рідко задіювали воротарів. На 63-ій хвилині Лукіяник зазнав ушкодження і за допомогою лікаря змушений був покинути поле. Його місце справа у захисті зайняв номінальний півзахисник Медведєв. До слова найбільш гострішим було саме протистояння на цьому фланзі між Машталіром та Лукіяником.

На 65-ій хвилині Дуран пробив з 23 метрів, але не точно. І вже за декілька хвилин підопічні Варги подвоїли рахунок. Славік вийшов за межі карної зони, щоб винести м’яч, але зробив це не зовсім вдало – прямо на Рацина, який з 35 метрів легко закинув у пусті ворота – 0:2.
 
На 74-ій хвилині Качур скористався провалом у центрі захисту суперника, коли ні Буксар, ні Чепа не змогли перервати передачу Трачука вперед на партнера, Іван вийшов на одного Славіка і відправив м’яч у лівий кут – 0:3.
 
Мирослав Баб'як за традицією випустив всіх запасних та змінити стан справ на полі вони були не в змозі. Натомість дебютант середнянців Юрій Сорока, який перше коло провів у складі Дерцена, був близьким до голу. Його потужний постріл зі стандарту метрів з 28 Славік з труднощами відбив.
 
Середнє на класі розбирається з найближчим переслідувачем і продовжує тримати на відстані чотирьох очок виноградівців.
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Юрій Шимон, Юрій Бобаль
 
м. Ужгород, стадіон «Автомобіліст», глядачів 150
 
ФК «Ужгород» - ФК «Середнє» 0:3
 
Голи: Бако, 37, Рацин, 68, Качур, 74.
 
Ужгород: Юрій Славік, Степан Буксар, Василь Бонтей (Станіслав Чепа, 46), Вадим Селещук, Володимир Дуран (Іван Ільчук, 72) Габор Кемень (Вячеслав Пінковський, 72) Іван Ковач (Антон Предчук, 46) Андрій Лазар (Вадим Ференцик, 72) Михайло Дудаш, Сергій Машталір, Олександр Грицкевич (Микита Гальчак, 76).
Тренер – Мирослав Бабяк.
 
Середнє: Павло Кучінка, Мирон Гулович, Віталій Міклош, Юрій Дрозд, Євген Лукіяник (Віталій Медведєв, 64), Дмитро Рацин (Юрій Сорока, 82), Віталій Трачук, Олександр Бако (Мирослав Бундаш, 85), Павло Тищук, Іван Качур, Річард Шольц.
Запасні: Артем Блох, Михайло Костюк.
Тренер – Василь Варга.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 881 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: