Головна » Усі публікації » у світі » Кобін: "Потихеньку адаптуюся у новому чемпіонаті"
22:21
Кобін: "Потихеньку адаптуюся у новому чемпіонаті"
Закарпатський захисник солігорського "Шахтаря" Василь Кобін розповів про рівень білоруського футболу.

Закарпатський захисник солігорського "Шахтаря" Василь Кобін розповів про рівень білоруського футболу.

Півзахисник солігорського "Шахтаря" після переможного матчу в Гомелі (3:1) в рамках 4 туру чемпіонату Білорусії, у якому він віддав дві гольові передачі, розповів про взаємопорозуміння футболістів один з одним, про рівень білоруського футболу і газоні в Гомелі.

- Дві перемоги "Шахтаря" поспіль. Чи означає це, що команда знаходить свою гру?

- Не можна говорити, що ми знаходимо свою кращу гру, оскільки все ще проходить період притирання футболістів один до одного. Перемоги даються важко. Треба грати добре протягом 90 хвилин, а не відрізками. Буває, на кілька хвилин впадаємо в ступор по ходу матчу, і нічого не виходить. Треба щоб команда постійно працювала на повну силу.

- Яке ваше враження про білоруському футболі, його рівня?

- Якщо хтось на Україні думає, що рівень білоруської першості слабкий, то це не так - всі команди б'ються. Так, нема класних футболістів, але є високі бійцівські якості колективів. Це підвищує загальний рівень.

- Себе не відчуваєте гравцем, який професійно перевершує колег?

- Якщо я так буду вважати, мені потрібно відразу зав'язувати з футболом. У якому б чемпіонаті не знаходився, треба поважати суперників, футболістів, проти яких граєш.

- В Солігорську в побутовому плані відчуваєте себе комфортно?

- Все нормально, потихеньку адаптуюся. Солігорськ - маленьке місто, нікуди вийти. Зараз, правда, більше зосереджений на футболі, тренувальному процесі.

В Україні інфраструктура набагато більш розвинена, ніж у Білорусі. Тому на матчі українського чемпіонату ходить багато людей. А в Білорусі, якщо йде дощ і на вулиці сльота, ніхто з нормальних людей, я думаю, на стадіон дивитися матч не піде.

- Номінально ви - лівий захисник, але в останніх поєдинках встигли пограти і справа. Легко дається зміна позиції?

- Важко говорити - кілька ігор провів на новій позиції. Три людини зі складу зламалися і випали - тренеру довелося міняти розстановку на нову. Закриваю ті зони, які потрібно.

- Попереду фінал Кубка країни, який пройде тут же в Гомелі. Як знаходите газон, стадіон, антураж?

- Прекрасний стадіон, атмосфера, тільки поле потрібно трохи привести в порядок. Думаю, до фіналу Кубка працівники арени зроблять все можливе, щоб гра пройшла на високому рівні.





Категорія: у світі | Переглядів: 812 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: