Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Когутич: "Беззаперечного лідера немає, проте це лише перші матчі"
09:35
Когутич: "Беззаперечного лідера немає, проте це лише перші матчі"
Стартував чемпіонат області й у першій лізі. Своїми враженнями стосовно зіграних матчів поділилися представники футбольних клубів.

Когутич: Олександр КОГУТИЧ, головний тренер ФК «Ракошино» (Західна зона):

– У першій грі нашій команді довелося зустрітися з дуже пристойним колективом – ФК «Сокіл» (Кінчеш), який би я назвав «Волинню-2». Футболісти мають високий зріст, виглядають потужними, справляють гідне враження. Щодо гри, то вона відбувалася фактично до забитого м’яча, однак не склалося. Та особливо прикро: наш хлопець 1999-го року народження Владислав Чайка невдало впав – і зламав руку. У цілому ж наша команда, як кажуть у таких випадках, «перегоріла». Тим паче, що суперник достойно змагався. Окремо хотів би подякувати глядачам, які коректно вболівали, прийшли подивитися футбол у своє задоволення. Щодо туру в Західній зоні, то результати в основному продемонстрували: беззаперечного лідера немає. Проте це лише перші матчі.

Василь ПИЛИП, президент ФК «Копаня» (Східна зона):

– Ми брали участь у зимових і весняних змаганнях, проводили товариські матчі. Вважаю: це й заклало фундамент першої перемоги в турі. Виступаємо значною мірою молодіжним складом. Щоб думати про перспективу, то потрібно вже залучати хоч би на 40 хвилин у матчі 17–18-річних гравців, тому активно випускаємо на поле юнаків 1998–1999 р.н. Навіть у «Дідові» у нас виступали чотири такі футболісти. Ну а стартовий виграш повинен додати впевненості. За останні п’ять років ми нижче 5-го місця не опускалися. А тепер хочемо бути вище третього, бо вже два роки поспіль ставали бронзовими призерами. Узагалі працюємо на перспективу, думаємо про покращення матеріальної бази (робимо роздягальні, душові), хочемо, аби молодь вела здоровий спосіб життя, адже помітили: хлопці спочатку з нетерпінням чекають матчів і грають, а потім обговорюють те, що відбувалося на полі. Стосовно ж результатів туру, то мене найбільше вразив матч ФК «Карпати» (Дубове) – ФК «Інтер» (Ганичі), у якому переміг дебютант ліги.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1200 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: