Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Колос" грає внічию з "Плоским"
22:21
"Колос" грає внічию з "Плоским"
Про перший поєдинок 1-го туру групи «В», у якому переможця так і не виявили, читайте далі.

Матч розпочався з обопільних наступальних дій. При цьому трохи активнішими були гравці зі Свалявщини. Уже на 6-й хвилині вони дальнім пасом вивели Бочка на вбивчу ударну позицію з 12-ти метрів, та в останній момент Боршош у підкаті виніс м’яч від нього фактично з ударної ноги. Через хвилину Пойдин заробив право на штрафний удар із 38-ми метрів і сам пробив у ближній правий кут. Воротар вчасно змістився й відбив кулаками.

Далі плосківці, на завершенні однієї з наступних атак правим флангом, заробили право на штрафний удар із досить гострого кутаз 40-ка метрів. Мориляк виконав удар-простріл в ближній кут. Гульпа намагався зловити мокрий м’яч,та той зрикошетив від його рук у сітку – 1:0.

Та після однієї з наступних атакувальних дій колосковим вдалось відновити рівновагу. Пойдин вирізав діагональ із лівого флангу на правий край на Ісака. Андрій пройшов трохи вперед і з 30-ти метрів поцілив у ближній кут. Воротар знову намагався зловити цей вологий м’яч, та той знову від його рукавиць зрикошетив у сітку – 1:1.

Далі середина тайму пройшла в більш спокійному руслі. Пожвавлення сталось ближче до завершення тайму вже на 38-й хвилині, коли підопічні Мориляка прорвались по лівому флангу. Туряниця виклав м’яч на хід Русину, а Євген пройшов трохи вперед йіз 30-ти метрів цілив у дальній верхній кут, без шансів на його відбиття. Та команду з Ком’ят від голу врятувала поперечина. Не менш гостро було через дві хвилини, коли на завершенні атаки по центру постріл Бочка прийняла на себе ближня права стійка, а на повторний удар, під дальню ліву стійку, зреагував Гульпа. 

Другий тайм розпочався з атак вели коком’ятців. Найгостріше було на 55-й хвилині, коли Цібеленко віддав наліво на Хрипту, а Ігор перевів на правий кут штрафного майданчика на Ісака. Андрій ударом із 20-ти метрів влучив у ближній кут, та воротар відбив його постріл. Середина тайму знову пройшла в спокійнішому стилі щодо небезпек біля воріт, а пожвавлення відбулось вже ближче до завершення гри. На 76-й хвилині навіс із кутового з правого флангу на одинадцять метрів ударом головою замкнув правий захисник «Колоса» Козуб. Та круглий після пострілу Юрка полетів трохи вище поперечини.

Через дві хвилини навіс Мориляка з лівого флангу пострілом ногою повз дальню праву стійку замкнув Халенко. На 88-й хвилині Бочко, на завершенні наступу правим флангом, заробив право на штрафний. Мориляк навісив і партнер, що грав під 9-м номером, пробив поруч із лівою стійкою. Та остання нагода вирвати перемогу була в гравців із Великих Ком’ят. На 90-й хвилині Цібеленко наважився на удар із 30-ти метрів у правий, ближній від нього, нижній кут. Воротар стрибав, та не дістав. На його щастя м’яч оминув браму в лічених сантиметрах.

Нічия зберегла для обох колективів хороші шанси на вихід до наступного етапу цих престижних змагань.


29 жовтня, село Заріччя, стадіон «Колос», хмарно, дощ, туман, + 7 градусів

«Колос» Великі Комяти – «Плоске» - 1:1

Голи: Ісак, 14 – Мориляк, 9,

«Колос»: Мирослав Гульпа, Андрій Ісак, Ярослав Пойдин, Іван Боршош (Іван Мудра, 58), Юрій Цібеленко, Юрій Козуб, Володимир Мізун, Ігор Хрипта, Віталій Головнич, Анатолій Копча, Андрій Попович.
Запасні: Сергій Євтушенко, Ярослав Кеню, Іван Козуб, Віталій Гнетило, Роман Кочіш, Сергій Костак, Мирослав Мудра.

«Заріччя»: Євген Русин, Степан Гавран, Олександр Куштурний, Володимир Чанда, Мирослав Куштан, Б. Липишин, В. Мориляк, Е. Сакс, Д. Бочко, В. Туряниця, Я. Халенко.
Запасні: М. Грабар, В. Тебеш, Ю. Мордвінов, В. Малярчик, В. Дубей.
Тренер – В. Мориляк.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 722 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: