Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Колос" Іванівці – чемпіон Першої ліги Західної зони 2019 (ФОТО)
19:43
"Колос" Іванівці – чемпіон Першої ліги Західної зони 2019 (ФОТО)
За три тури до завершення іванівська команда оформила своє друге підряд чемпіонство у Західній зоні Першої ліги.

Соколу за календарем довелось проводити два матчі підряд з Колосами, які вели боротьбу за золото чемпіонату. В обох поєдинках підопічним Криси не вистачило трохи везіння, щоб відібрати очки у фаворитів.
 
Іванівці ж йдуть своїм переможним ходом і розраховували вже у 20-му турі оформити чемпіонство та Заріччя допомогло зробити це на тиждень скоріше. Однак про все по порядку.
 
У гостей з основи був відсутній лише Гичка та Кузьма, тоді як у господарів втрат було значно більше, про це свідчить навіть те, що вони вийшли на поле вдесятьох і лише з 9-ої хвилини, коли підійшов ще один гравець, грали вже у повному складі.
 
На 3-ій хвилині Клочанка навісив у штрафну, Фанта зіграв на виході не дуже впевнено і Стець пробивав по пустим воротам з 15 метрів, однак повз рамку. На 7-ій хвилині Машіко гостро пробив з 19 метрів, м’яч пройшов над воротами. Іванівці діяли значно впевненіше і час від часу загрожували воротам Фанти. На 13-ій хвилині Качур зліва відкотив під удар Ільницькому та Мирослав з 17 метрів б’є вище.
 
Що не вдалося зробити ногою, те на 28-ій хвилині Ільницький зробив головою. Пінджоля подав зі штрафного з правого флангу, а Мирослав виграв верхову дуель – 0:1.
 
У господарів взагалі не клеїлась гра в нападі – довгі передачі на 18-річного Ригана не були ефективними, навіть коли вдавалось зачепитись за м’яч підтримки від партнерів не було. А індивідуальні спроби молодих гравців нападу не приносили результату.
 
Під завершення першого тайму гості провели стрімку контратаку – пас врозріз на Ковача здавалось зуміє перервати Ільків та він ледве дотягнувшись тільки продовжив напрям руху шкіряного, і Михайло спокійно реалізував вихід на одного голкіпера – 0:2.
 
У другій половині матчу гра на полі трохи вирівнялась і господарі вже сміливіше йшли вперед. На 54-ій хвилині Фаринич завдав сильного пострілу з 28 метрів, кіпер перевів на кутовий. На 62-ій хвилині Пінджоля отримав можливість для удару з 20 метрів, але не точно.
 
На 64-ій хвилині Рабел обікрав Морона, вийшов до воріт з лівого краю і чітко пробив з гострого кута – 1:2.
 
Буквально через хвилину кінчешці могли зрівняти рахунок. Корпош віддав довгу передачу на хід Данкулинцю, який увійшов у штрафну і пробив з 10 метрів, Нагорнюк зумів парирувати. На 74-ій хвилині 20-річний нападник знову упустив хорошу нагоду відзначитись: після подачі зліва Данкулинець пробив головою з 5 метрів, воротар обрав правильну позицію і забрав круглого.
 
Ближче до завершення Колос також мав декілька небезпечних моментів. На 84-ій хвилині Пінджоля виконував стандарт з 20 метрів, але не влучив у ціль. На 89-ій хвилині Качур віддав в центр карної зони на Ільницького, який у падінні пробив з 6 метрів вище у боротьбі із захисниками.
 
Одразу ж прозвучав фінальний свисток, який разом із новинами про нічию ракошинців у паралельному матчі у Заріччі, ознаменував дострокове чемпіонство Іванівців. Ніякої феєрії чи святкування не було, мабуть мукачівці відклали це на домашній поєдинок з власними вболівальниками.
 
 
«Сокіл» Кінчеш – «Колос» Іванівці 1:2
 
Голи: Рабел, 64 – Ільницький, 28, Ковач, 44.
 
Сокіл: Віталій Фанта, Юрій Микульця, Андрій Крупа, Олександр Яхимець, Ярослав Ільков, Іван Корпош, Ярослав Фаринич, Ярослав Костик, Віктор Рабел, Михайло Данкулинець, Владислав Риган (Михайло Дранчак, 66).
Тренер – Іван Криса.
 
Колос: Юрій Нагорнюк, Андрій Герц, Сергій Морон, Сергій Клочанка, Михайло Ільницький, Юрій Стець (Олександр Меденцій, 71), Олександр Пінджоля, Михайло Ковач, Сергій Бобик, Євген Машіко (Віктор Савчинець, 71), Іван Качур.
Тренер – Андрій Герц.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1441 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: