Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » «Колос» із Ільниці вирвав перемогу від одноклубників із Білок та Приборжавського
10:53
«Колос» із Ільниці вирвав перемогу від одноклубників із Білок та Приборжавського
До вашої уваги огляд одного з матчів ДЮФЛ Іршавського району.

«Колос» із Ільниці вирвав перемогу від одноклубників із Білок та Приборжавського У цьому році в старшій віковій категорії Іршавської ДЮФЛ замість чемпіона минулого сезону «Юність-ліцей» Ільницю представляє команда «Колос». При цьому кістяк ільницької команди залишився той же. Її навіть підсилив Мирослав Ломага, рідний брат одного з кращих гравців «Севлюша» Андрія Ломаги.

Поєдинок протии збірного «Колоса» з Білок і Приборжавського пройшов майже в рівній боротьбі. Перший тайм був за ільничанами, які грали в традиційних для себе національних кольорах України. Вони завдали у півтора рази більше ударів, при однаковій влучності від обох колективів.

Головна загроза та більшість ударів йшли від Марковці та Світлика, яких якісними передачами постачав Ломага. Останній разом із Юрієм Сининою частенько заробляли штрафні удари. Один із таких, що стався в дебюті гри, він взявся виконувати сам, та його постріл у відчайдушному стрибку заблокував захисник.

У інших випадках надійно грав воротар. Тільки раз підопічні Івана Старости помилились, коли у власному штрафному майданчику поклали на газон Синину. Арбітр не вагаючись вказав на одинадцятиметрову позначку. Ударом з точки в правий кут Юрій Павлище відкрив рахунок на користь команди з Ільниці – 1:0. 

Друга половина гри була за командою з Білок-Приборжавського, у якої виділялось кілька гравців, серед яких Іванішко та Горблянський. ЇЇ гравці завдали на один удар більше за ільницьких одноклубників. При цьому в обох колективів геть збився приціл, тому жодного разу м’яч у браму так і не влучив. Білківці зробили чималу кількість навісів, які виносились центральними захисниками.

Найгостріше біля воріт команди з Ільниці було на 21-й хвилині 2-го тайму, коли один із гравців завдав потужного удару з далекої відстані. На щастя для синьо-жовтих, м'яч полетів у сантиметрах над поперечиною. На 30-й хвилині Ломага обікрав суперника і пробіг майже пів поля по правому краю. Та коли був на ударній позиції, вирішив віддати на Марковці, якого накрили захисники. «Колос» здобув чергову заслужену перемогу і очікує на нових суперників у ДЮФЛ Іршавського району.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 721 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: