Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Колос" впевнено перемагає "Сільце"
21:32
"Колос" впевнено перемагає "Сільце"
Команда Івана Фізера продовжує "штампувати" перемоги у першості Закарпаття.

Ракошинська команда через реконструкцію власного стадіону проводить свої матчі в Великих Лучках. Незважаючи на те, що ракошинці були номінальні господарі почувалися вони на великолучківському полі впевнено й повністю контролювали хід зустрічі.
 
У цьому сезоні «Колос» суттєво змінив свій склад – до лав команди долучилися досвідчені та молоді гравці й це пішло їм на користь. Ракошинці після п’ятого туру йдуть у лідерах. ФК «Сільце» теж має ротації в своєму складі, колектив з Іршавщини поповнили гравці з Чопа, які в минулому захищали лави «Локомотива».
 
З перших хвилин підопічні Івана Фізера задали тон у цьому матчу і вже у стартові хвилини мали дві чудові нагоди для того, щоб відкрити рахунок у матчі. У першому випадку нападник господарів скористався помилкою молодого оборонця гостей Глеби Тараса, перехопив м’яч, вийшов на оперативний простір, але замешкався з ударом і його заблокували оборонці. А в іншому випадку, після флангового проходу Сінкіна Юрія пішла передача на нападника, той у дотик пробиває, та голкіпера гостей врятувала поперечина. Та вже на 13-й хвилині господарі заробили право на аут біля кутового прапорця сілецької команди – м’яч після вкидання опинився в карному майданчику гостей, після відскоку першим на підборі опинився Сінкін, який другим дотиком завдав удару – м’яч летів не сильно, проте кіпер «Сільця» зреагувати на удар не зміг – 1:0.

Ракошинці обертів не збавляли – особливо активно вони використовували фланги, вриваючись через них на половину поля суперника. На 18-й хвилині правим краєм Сінкін зумів протиснути оборонця зблизився з воротами і покотив м’яч під удар партнеру Миколі Говдошу, який з лінії воротарського не залишає шансів для кіпера «Сільця» – 2:0.

Ракошинці затиснули суперника на власній половині поля, однак ніяк не могли втілити свою перевагу в реалізовані м’ячі. Гравці «Ракошина» часто потрапляли в офсайд у цей відрізок часу. А на 31-й хвилині й взагалі забили м’яч у власні ворота, після контрвипаду гостей, оборонець Горський Олександр намагався заблокувати удар нападника «Сільця» та після рикошету м’яч залетів за комірець кіперу у власні ворота – 2:1.
 
Друга половина матчу також проходила під контролем «Колоса», гравці подовгу розігрували м’яч, але з реалізацією були певні проблеми. Добре на виходах діяв страж «Сільця», а в інших нагодах гравці не влучали в ворота. Так тривало допоки на поле не вийшов досвідчений Афанасьєв Андрій, саме він в центрі поля зумів організувати атаку своєї команди віддав передачу на сина Олега, а той уже смачним ударом низом спрямував м’яч по-під дальню стійку – 3:1.

А остаточну переможну крапку в матчі поставив гравець, який також вийшов на заміну – Кирило Йовбак. Після розіграшу кутового Кирил прийняв м’яч спиною до воріт, зумів розвернутися й потужно пробити – без шансів для воротаря гостей Володимира Дитюка. Тож 4:1 перемога за господарями.
 
Однак, успіх основної команди ракошинського «Колоса», дещо затьмарює юнацька команда. Чомусь на домашній матч тренерський штаб господарів зумів внести в протокол аж 9-ть гравців. Господарі заледве зуміли відіграти один тайм, отримали 5 мячів від «Сільця», а вже на другу половину їх не вистачило через травми у трьох гравців. Тож саме з юнацьким колективом слід попрацювати тренеру та керівництву «Колоса», адже, якщо не буде молоді, то хто гратиме «завтра».

Арбітр: Дьордь Назарій;
Асистенти арбітра: Сенишин Роман, Рущак Сергій (усі Ужгород);
Делегат ФФЗ: Жбора Юрій (Мукачево).
«Колос» (Ракошино) – ФК «Сільце» (Сільце) – 4:1 (2:1)
 
Голи: Сінкін 13, Говдош 18, Горський 31 ( у свої ворота), Афанасьєв О. 75, Йовбак 90+1
 
«Колос»: Кундрик Степан, Яцина Дмитро (Ковбля Василь 88), Кохан Станіслав (Афанасьєв Андрій 53), Сінкін Юрій (Лазар Олександр 86), Говдош Микола (Йовбак Кирило 75), Куцкір Михайло, Афанасьєв Олег, Обдирко Євген, Чубірка Дмитро, Горський Олександр, Богович Анатолій.
Тренер: Фізер Іван
 
ФК «Сільце»: Дитюк Володимир, Кривяник Петро, Боднар Ярослав (Шпак Іван 71), Сабов Іван, Слободін Артем (Орос Роман 46), Білан Сергій, Сочка Василь (Матішенець Богдан 46), Глеба Тарас, Орос Василь, Поляк Василь, Кляп Іван.
Тренер: Білан Сергій.
 
Попередження: Богович 19, Афанасьєв О. 55 – Матішинець 63
Семен МИХАЙЛИК
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 737 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: