Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Колосівський" камбек у Довгому
20:43
"Колосівський" камбек у Довгому
Довжанська "Боржава" у 12-у турі у рідних стінах приймала сусідів по турнірій таблиці - ракошинський "Колос".

Обидві команди в минулому турі поступилися, а господарі проводили завершальний поєдинок удома в першому колі. Тож у цьому матчі «боржавці» прагнули взяти позитивний результат перед власними вболівальниками. Гості на цю зустріч приїхали без свого тренера Івана Фізера, який поїхав на дитячий турнір до угорського м. Капошвар, тому його функції перебрав сільський голова Василь Коштура, і з своїм завданням впорався чудово – вчасно проводив заміни, які дійсно підсилювали гру його команди і як наслідок повіз додому три залікові бали.
 
Першу половину гри господарі провели значно краще від гостей – більше володіли ініціативою, контролювали м’яч. Надійно діяли воротарі команд. А на 30-й хвилині настирливість господарів дала результат - навісну передачу вдало головою замкнув досвідчений Михайло Якуб, який таки зумів переграти Юрія Андрушка. Згодом могли відновити паритет і гості - Вадим Курта «прочитав» намір захисника віддати головою передачу на воротаря і перехопив м’яч, однак перекинув і кіпера і ворота.
 
У другому таймі гра вже вирівнялася й проходила в переважній більшості в центральній зоні. Гості часто йшли в атаку, але оборона «Боржави» стримувала натиск «Колоса». На 70-й хвилині довжанці організували атаку - відправили м’яч у карний майданчик гостей, де його намагався винести Сінкін, однак зробив це неоковирно і м’яч потрапив у руку – арбітр справедливо вказав на пенальті. Стандарт взявся виконувати Дмитро Баран, який хоч і пробив у площину воріт, проте, переграти кіпера ракошинців не зумів. Цей момент став переломним у поєдинку, впевнена гра воротаря додала сил ракошинцям і вже за дві хвилини після кількох комбінацій гості віддали передачу в штрафний майданчик «Боржави» на Миколу Говдоша, який розвернувся й точно відправив м’яч впритул зі стійкою воріт.
 
Після цього ракошинці відчули, що господарі дещо знизили темп і посилили свій натиск на володіння Волошина, довжани відверто не встигали за переміщенням гравців «Колоса». Як наслідок а 78-й хвилині поєдинку оборонець довжанців прогавив передачу на нападника гостей, який виявився на ударній позиції і не вагаючись просто зніс останнього у карному майданчику – заробив пенальті. А от Юрій Сінкін вирішив свій шанс не марнувати і вміло розвів м’яч і воротаря по кутам.
 
Господарі ще вдалися до замін вийшов на поле Хрінь Олександр, який в кінці зустрічі міг принести довжанам бодай нічию, однак м’яч після його удару головою вдарився в сітку воріт із зовнішньої сторони.
 
Тож ракошинці роблять камбек на виїзді й випереджають своїх суперників на 1 бал й зберігають за собою 5-у сходинку турнірної таблиці

 
Арбітр: Митровський Михайло,
Асистенти арбітра: Готра Річард, Сенишин Роман;
Дерегат ФФЗ: Шитєв Йосип (усі Ужгород).
 
Стадіон «Боржава» сел. Довге. Глядачів: 400
 
«Боржава» (Довге) – «Колос» (Ракошино) – 1:2 (1:0)
 
Голи: Якуб 30, – Говдош 72, Сінкін, 78 (пен.)
 
«Боржава»: Волошин Владислав, Роман Іван, Попюрканич Петро, Ловга Віктор, Шандра Ярослав, Якуб Михайло (к), Рот Владислав, Симканич Василь, Бровдій Іван (Хрінь Олександр 74), Боднар Іван (Батьо Михайло 46), Ганчич Віктор (Баран Дмитро 46).
Тренер: Ледней Іван
 
«Колос»: Андрушко Юрій, Болдижар Юрій, Договин Анатолій, Логойда Юрій, Ремета Василь, Сінікн Юрій, Говдош Микола, Куцкір Михайло, Андрейко Владислав, Курта Вадим (Морщук Артур 78), Лазар Олександр.
Запасні: Русин Мирослав, Чайка Владислав, Балаж Ігор, Орбан Іван, Меденцій Андрій.
Тренер: Коштура Василь
 
На 70 хв. Баран («Боржава») не реалізував пенальті.
Семен МИХАЙЛИК
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 578 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: