Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Колосівський камбек у Середньому (ФОТО)
21:27
Колосівський камбек у Середньому (ФОТО)
Підопічні Фізера дали фору іршавцям у два голи, а пізніше вирвали перемогу.

Колосівський камбек у Середньому (ФОТО)
Команда з Ракошина продовжує приймати своїх суперників на середнянському стадіоні, що дає їм змогу демонструвати свій найкращий футбол. Для місцевих вболівальників ця команда не є чужою, адже за ракошинців грає один середнянець (молодий воротар Степан Кундрик), на відміну від самого ФК Середнє, де нема місцевих гравців.
 
Заріччя приїхало на гру без кількох ключових гравців – з атакуючої ланки були відсутні Ковальчук і Булеза, та воротар Остапов.
На старті господарі активно сунули вперед та можна згадати лише удар Кохана з 14 метрів, після якого м’яч влучив у руку Сокача, а далі шкіряного забрав воротар. Зарічанці вже на 8-ій хвилині досить несподівано вийшли вперед, Василь Зан вийшов на оперативний простір і пробив у дальній кут з 15 метрів – 0:1.
 
Колос й надалі грав першим номером і шукав підходи до воріт Марка. Куцкір пробив з 18 метрів, але біля стійки. Трохи згодом Обдирко з 12 метрів не поцілив у рамку. Сінкін з штрафного з 22 метрів також пробив повз ціль. В середині тайму Говдош зумів влучити у рамку з 20 метрів та кіпер легко справився. Гості лише час від часу відповідали гострими випадами. Так Петер бив з 12 метрів після скидки від Віктора Зана, однак Кундрик парирує. А в наступній атаці вже Петер асистує Зану і той з 10 метрів переграє голкіпера – 0:2.
 
Та ракошинці не опустили руки і в завершальні хвилини першого тайму зуміли розпочати свій переможний камбек. На 43-ій хвилині Куцкір підстеріг помилку суперника, відібрав м’яч біля чужої штрафної і одразу перекинув воротаря, який вийшов до лінії штрафної вводячи м’яч у гру – 1:2.
 
За дві хвилини Яцина віддає у штрафну на Сінкіна, той лівіше на Говдоша, який з п’яти метрів пробиває повз Марка – 2:2.
Друга половина гри вже проходила під повним контролем господарів, не в останню чергу через слабку фізичну готовність суперника, який грав практично без замін. Вже на першій хвилині Кохан прорвався до воріт, однак його удар з 12 метрів воротар відбив. На 52-ій хвилині іршавці могли забити курйозний гол, коли Цимбал з середини поля виконував навіс зі стандарту у воротарський майданчик, Кундрик не впевнено зіграв на виході і м’яч перелетів його, однак на щастя для нього на якийсь метр від рамки.
На 59-ій хвилині свіжий Вісторобський добряче піймав круглого і з 18 метрів відправив у дальній кут – 3:2.
Менш як за десять хвилин підопічні Фізера закріплюють свою перевагу. Кохан прострілив, а Сінкін замкнув передачу партнера – 4:2.
 
Заріччя може похвалитися лише одним справді гострим моментом, коли Петер вийшов один в один, обійшов воротаря, однак пробити з гострого кута не наважився і віддавав на Василя Зана та того випередив Богович.
На 78-ій хвилині Вісторобський ще раз спробував пробити голкіпера з 19 метрів та цього разу Марко зіграв надійно. Як і на 86-ій хвилині, коли Лазар пройшов до воріт з лівого краю і пробив з 7 метрів, воротар на місці, а добивання Курти знову парирує Марко.
 
Колос здобуває вольову перемогу і продовжує йти у лідерах Першої ліги. Заріччя попри поразку залишилось на третій сходинці із значним відставанням від колоскового дуету на вершині.
 
 
«Колос» Ракошино – ФК «Заріччя» 4:2
 
Голи: Куцкір, 42, Говдош, 44, Вісторобський, 59, Сінкін, 68 - Василь Зан, 8, Віктор Зан, 38.
 
Колос: Степан Кундрик, Анатолій Богович, Дмитро Чубірко, Євгеній Обдирко (Петровцій, 46), Олександр Горський (Вадим Курта, 46), Юрій Сінкін (Олександр Лазар, 76), Михайло Куцкір, Станіслав Кохан, Дмитро Яцина, Олег Афанасьєв (Кирило Йовбак, 73), Микола Говдош (Денис Вісторобський, 46).
Тренер – Іван Фізер.
 
Заріччя: Юрій Марко, Микола Цимбал, Юрій Сокач, Олександр Совтан, Іван Хила, Сергій Караслай, Михайло Шпак, Віктор Зан, Василь Зан, Василь Кинів, Рудольф Петер.
На заміну виходили: Василь Фельцан, Михайло Греба.
Тренер – Микола Цимбал.
 
Попередження: Василь Зан, 29, Віктор Зан, 30.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 940 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: