Головна » Усі публікації » у світі » Команда Балажинця здобула золото та срібло турнірів Target USA CUP 2023
14:22
Команда Балажинця здобула золото та срібло турнірів Target USA CUP 2023
Понад 1200 команд з 19 країн взяли участь у міжнародному турнірі Target USA CUP 2023 в Національному спортивному центрі в Блейні.

Команда Балажинця здобула золото та срібло турнірів Target USA CUP 2023 Впродовж півтора тижня закарпатці взяли участь у двох турнірах і в обох випадках зуміли здобути нагороди. Змагання проходили у National Sports Center Міннесоти, де на більш ніж 50 полях (натуральних та штучних) змагались близько 1200 жіночих та чоловічих команд у вікових категоріях від U9 до U19.

По прибуттю у Міннесоту закарпатці отримали декілька днів на підготовку до першого вікенд-турніру, який розпочався із групового етапу граючи по два поєдинки в день. Загалом у цій віковій категорії U19 брало участь 12 команд (10 із США, по 1 з Чілі і України). Підопічні Рудольфа Балажинця без проблем здолали всіх суперників у групі – CMYSA (Сentral Minnesota Youth Soccer Association) 5:0, Western Wisconsin FC Wildcat Raiders 3:0, Magic City Legends з Монтани 5:1. У чвертьфіналі наші переграли Keliix Intra NPL 2:0 із штату Міннеаполіс. У півфіналі впевнено перемогли місцеву команду ABSA 4:0. У фіналі були сильнішими за Wisconsin Rapids Kickers Club 4:1. Команда Балажинця отримала золоті нагороди турніру Target USA CUP Weekend 2023.

Після відпочинку в один день їх чекав тижневий марафон поєдинків на Target USA CUP 2023 у віковій категорії U17 (17 учасників). Тут вони знову продемонстрували максимальний результат у групі - Minneapolis United 6:0, Cincinnati United North Puma 8:0, Edina SC Green 2:1. У чвертьфіналі ужгородська команда здолала команду з Лас-Вегасу LVSA Red 3:1. У півфіналі підопічні Балажинця мінімально перемогли Wisconsin United FC 1:0, завдяки єдиному влучному удару Еріка Калінця. У фіналі закарпатці по ходу гри залишились у меншості через вилучення свого півзахисника, тож у меншості не змогли справитися із місцевою командою North United SC 1:2. Тож другий рік підряд здобувають друге місце у цих змаганнях.

Організатори турніру дуже тепло прийняли нашу команду, влаштували насичену розважальну програму відпочинку. Також закарпатці побували на тренуванні команди МЛС Міннесота Юнайтед, де мали змогу поспілкуватися із гравцями та тренерами. Особлива увага була прикута до зіркового новачка та легендарного нападника збірної Фінляндії Теему Пуккі (не плутати із виноградівським Пукі), який перейшов з англійського Норвіча у Міннесоту цього літа.

Особливу підтримку команда отримала від Церкви Вуддейла з Іден Прері, яка закликала членів Церкви відкрити свої домівки для юних спортсменів з іншого боку Атлантики. Тож наші футболісти весь турнір проживали у приймаючих родинах. 

Церкви Вуддейла співпрацює з Family of Christ International християнською організацією допомоги. Рудольф Балажинець головний тренер футбольної команди та є членом Family of Christ International. Група працює з людьми в Україні, щоб допомогти тисячам українських мирних жителів і сиротам війни за допомогою просвітницької діяльності та пожертвувань. Рудольф у своїх виступах у медіа та серед знайомих наголосив про важливість підтримки нашої країни у цей важкий час, також зауваживши, що війна триває з 2014 року.

Після тріумфу на змаганнях у США та повернення додому команду Балажинця очікують великі зміни у їх подальшому майбутньому.




Категорія: у світі | Переглядів: 457 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: