Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Команда Ігоря Беланова знову перемогла
20:34
Команда Ігоря Беланова знову перемогла
Про поєдинок ветеранів у рамках дитячого турніру з міні-футболу дізнавайтесь далі.

Команда Ігоря Беланова знову перемогла
Сайт «Lobda.at.ua» вже повідомляв футбольну громадськість про турнір, що відбувся на міні-футбольному полі ЗОШ № 8 у місті Виноградів. У рамках змагань пройшов товаристський матч ветеранів – команді Василя Раца, яка грала в біло-синій формі з красномовним написом «Олімп», опонував колектив Ігоря Беланова, який вийшов на гру синьо-жовтій формі з емблемою збірної України на грудях та написом «Виноградів» на спині.
 
Сам поєдинок пройшов із перемінним успіхом. У першому таймі переважали синьо-жовті, а в другій – їх опоненти. Кістяк команд складали закарпатські майстри шкіряного м’яча. Уже на 4-й хвилині Василь Рац завершив атаку лівим флангом зі зміщенням до центру ударом в правий верхній кут – 1:0. Через чотири хвилини Федір Чейпеш замкнув простріл з лівого краю від Раца й встановив остаточний рахунок першого тайму – 2:0.
 
На старті другого тайму на 11-й хвилині Беланов відгукнувся на короткий пас Івана Фурика й трохи скоротив відставання – 1:2. Через дві хвилини Василь Подолян скористався помилкою воротаря й вколотив м’яч під поперечину – 2:2. Ще через хвилину Рац оформив дубль – 3:2. На 6-й хвилині Фурик скористався якісною передачею партнера й встановив остаточний рахунок – 3:3.
 
На старті післяматчевих пенальті Подолян змушений був пробивати двічі, та все ж вивів своїх вперед – 1:0. Федір Чейпеш влучив у стійку – 0:1. Дячок потрапив точно в лівий кут – 2:0. Далі двоє не забили. Іван Білак трохи скоротив – 1:2, та Іван Григорович відновив перевагу – 3:1. Талабірчук не забив, а Беланов шалено метеликом познущався, пробивши по центру над голкіпером – 4:1. Рац трохи скоротив – 2:4. Далі били воротарі, та забив лише той, що захищав ворота команди Беланова й дозволив своїй команді тріумфувати – 5:2. Після двобою відбулась фотосесія та збір автографів усіх бажаючих як із нашим Василем із Фанчикова, так і з Ігорем Белановим.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1080 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: