Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Команда Маркевича перемагає у Минаї
22:21
Команда Маркевича перемагає у Минаї
Черговий спаринг минайців закінчився доволі результативно.

Команда Маркевича перемагає у Минаї
У першому домашньому контрольному матчі Минай намагався ні в чому не поступатись своєму більш іменитому супротивнику. На полі вболівальники могли побачити деякі зміни, які вніс Кобін, зокрема вихід Лободи на місце правого захисника. Також ужгородці мали змогу поближче познайомитись з грою новачків, з яких на полі з’явились бразильський захисник Антоніо Лопес, фактурний нападник Олег Маїк та мукачівець Євген Русин, який цей сезон проводить у Поляні.
 
У складі суперника також були знайомі обличчя – це правий захисник Роман Гагун, який два сезони (12/13, 13/14) відіграв у молодіжному складі Говерли, де виступав разом з Микуляком, Вагіним, Смокоровським. Та віце-президент клубу Андрій Донець, який був основним захисником у Говерлі в сезонах 07/08 та 09/10.
 
Гості розпочали гру впевненіше і після декількох підходів на 18-ій хвилині відкрили рахунок, після довгої передачу штрафну Стасюк не встиг за своїм візаві і Сікорський розстріляв ворота – 0:1.
 
У минайців напівмоменти мали Маїк та Гегедош після прострільних передач з флангів. На 34-ій хвилині стандарт біля воріт господарів завершився другим голом, Лопес не зумів перервати закидання у воротарський майданчик, а Бойчук вискочив у нього із-за спини і завершив атаку точним влучанням – 0:2.
 
За п’ять хвилин ужгородці розіграли швидкий випад лівим краєм, який розпочав Вагін, який через Русина доправив м’яча на Стасюка, той помітив вільного Пиняшка у штрафній, який забиває ударом з 12 метрів у дальній кут – 1:2.
 
Друга половина зустрічі також проходила на зустрічних курсах. На 55-ій хвилині Лобода заробив стандарт перед чужої штрафною, який взявся виконувати Гегедош, однак гостей рятує стійка. На 59-ій хвилині Русин заробив друге попередження, як зазвичай буває у товариських матчах, це була червона картка із правом заміни.
 
Під завершення гри команди ще обмінялись голами. Агробізнес провів стрімку триходівку з лівого краю, на завершенні якої був Семенець – 1:3.
 
За декілька хвилин Карноза заробив пенальті і сам його виконав – 2:3.
 
Вже у четвер минайці проведуть товариську зустріч із ФК Ужгород, яка буде принциповою для обох команд.
 
 
«Минай» – «Агробізнес» 2:3
 
Голи: Пиняшко, 39, Карноза (90+1, пен) - Сікорський, 18, Бойчук, 34, Семенець, 88.
 
Минай: Андрій Попович - Яромир Лобода (Михайло Кополовець, 61), Антоніо Лопес (Олег Дмитренко, 70), Олег Допілка, Петро Стасюк (Василь Беца, 88) – Ігор Вагін, Максим Гавриленко, Євген Русин (Владислав Микуляк, 61) – Василь Пиняшко (Артур Карноза, 70), Роберт Гегедош (Вадим Страшкевич, 61), Олег Маїк (Іван Капустей, 87).
Тренер - Василь Кобін.
 
Агробізнес: 1 тайм: Панченко, Бойчук, Курило, Палюх, Гагун, Кухарук, Зінкевич, Когут М (Когут І 40), Черненко, Сікорський, гравець на перегляді
2 тайм: Воробей, Гарсія, Палюх, Слотюк, Стасишин, Дідик, Вергун, Когут І., Груша, Семенець, гравець на перегляді
Тренер - Остап Миронович Маркевич.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 886 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: