Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Команда УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін підвела підсумки сезону
22:10
Команда УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін підвела підсумки сезону
Відбулося підведення підсумків виступу футбольної команди УРДЮСШ-ДЮШФ "Зінедін" у чемпіонаті ДЮФЛ Закарпаття та першості ДЮФЛУ.

Команда УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін підвела підсумки сезону
У суботу, 7 липня, у спорткомлексі "Зінедін" по святковому відбулося підведення підсумків  виступу футбольної команди УРДЮСШ-ДЮШФ "Зінедін" у чемпіонаті та першості ДЮФЛ Закарпаття, та першості ДЮФЛ України.
 
На урочистостях були присутні директор спорткомлексу, заступник голови федерації Ужгородського району Олександр Роман,заступник директора Ужгородської районної ДЮСШ Віктор Пребуш, батьківський комітет, гравці та тренери команди.

Звучали теплі слова на адресу юних гравців, які достойно виступили у турнірі. Всі гравці нагороджені грамотами, грошовими преміями та пам'ятними призами.
 
Подяками Ужгородської районної ДЮСШ відзначені члени батькіського комітету Руслан Лютнянський, Андрій Максимець, Оксана Чурило та голова Великоберезнянської районної ради Василь Симочко, начальник відділу молоді та спорту Великоберезнянської райдержадміністрації Іван Мастяк, діти яких виявили бажання грати за команду у нашому районі.
 
Подяками федерації футболу Ужгородського району нагороджені тренери команди Валерій Угрин, Микола Дорогович, Іван Бисага, Денис Пахомов, Олександр Філіп і Віктор Пребуш, які доклали не мало зусиль для результату команди.
 
Звучали теплі слова на адресу федерації футболу Ужгородщини, керівництву Ужгородської райдержаміністрації депутатському корпусу Ужгородської районної ради в лиці голови Руслана Чорнака, які матеріально підтримують виступи команди на теренах області та України.
 
Насамкінець побажали оганізаторам, тренерському складу та гравцям не зупинятися на досягнотому.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 737 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: