Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Команда з Дідова здобуває вольову перемогу (ФОТО)
16:28
Команда з Дідова здобуває вольову перемогу (ФОТО)
Про поєдинок за шість очок, який відбувся на Берегівщині, читайте далі.

Команда з Дідова здобуває вольову перемогу (ФОТО) Початок матчу не віщував для господарів нічого поганого. Кілька тренувальних ударів Славік із легкістю проковтнув. Та все ж гравцям «Дийди» вдалось забити швидкий гол. Навісну передачу з кутового з правого флангу на ближню стійку відгукнувся Жоффчак, який зумів, у боротьбі із Берешем, проштовхнути м’яч під поперечину – 1:0. 

Через шість-сім хвилин Качов середнім пасом кинув вперед у прорив по правому флангу Чубірку. Дмитро здійснив незначний слалом і прострілив у центр, у ділянку перед штрафним майданчиком, на Огара. Після точного удару від Романа м’яч сковзнув від воротаря в бік воріт, та несильно і Солодовник встиг його наздогнати. Трохи згодом на навісну передачу з кутового з правого флангу від Чубірки підключився центральний захисник Береш і влучив точно в правий кут без шансів для воротаря – 1:1.

Не встигли гості як слід збагнути, що воно трапилось у їх захисних рядах, як отримали другий удар від суперника. Господарі прорвались по центру за активних дій Огара та Чубірки. Цей наступ Дмитро завершив пострілом із ударної ноги в праву дев’ятку, забивши гол-красень, й отримав оплески трибун – 2:1.

Суперника такий хід подій не задовольняв і гості перейшли до активних наступальних дій. Через три хвилини вони провели атаку лівим флангом зі зміщенням до центру за активної участі Фіцая, Апіяна та Жоффчака. На її завершенні Артур коротко віддав на хід Віктору, який пробив поруч із лівою стійкою. На 44-й хвилині в контратаку по центру втекли місцеві. Чубірка віддав на Огара майже на вихід на воротаря. Захисники «Вільхівців» були змушені, ціною жовтої картки, зупинити Романа. Кохан потужним ударом зі штрафного пробив над поперечиною.   

Другий тайм був ще динамічнішим. На 50-й хвилині Куцкір із лівого флангу відпасував у центр у зону перед штрафним майданчиком на Загієва, а Віталій віддав трохи лівіше на Чубірку. На влучний удар Дмитра з 18-ти метрів зреагував Солодовник. Через дев’ять хвилин господарі вибігли на чужі ворота три в три. Огар мав кілька варіантів завершити все голом і вирішив пробити. Та Солодовник вийшов трохи вперед, виставив руки й зумів відбити.

На 61-й хвилині Апіян завершив атаку по центру зі зміщенням до лівого краю ударом поряд із ближньою стійкою. Через хвилину Бенко середнім пасом з лівого флангу вивів Жоффчака на хорошу ударну позицію й Віктор із 15-ти метрів пробив пробив повз дальню ліву стійку. На 71-й хвилині Огар із 25-ти метрів також пробив повз ліву стійку. Ще гостріше було через хвилину, коли Чубірка вибігав на ворота. Перед ним опинились тільки Скрип та воротар. Та Мирослав активним пресингом змусив Дмитра зміститись дуже вправо і нападник був змушений шукати партнера Загієва. Віталій влучно пробив у ближній верхній, вільний від воротаря, кут. Однак саме там опинився Скрип, який підстрибнув і головою виніс м’яч майже з лінії воріт.

На 75-й хвилині гості вколотили м’яч у сітку, та їх численні фани завчасно зраділи, тому що не помітили піднятий прапорець у Валерія Шкури. Та вже в наступній атаці й цей прямокутний стяжок був безсилий проти настирності підопічних Бучка. На навісну передачу з лівого флангу в центрі карної зони відгукнувся Апіян, який ударом головою вколотив круглого в сітку – 2:2. Ще через дві хвилини відбулась нова масована атака. Бенко з лівого флангу перевів м’яч на правий край штрафного майданчика на Грубінку, а Іван скинув під удар Терпаку. Потужний удар Василя заблокували, та Апіян підхопив м’яч зліва й другим темпом пробив із 20-ти метрів у ближній кут. Славік зреагував.

На 81-й хвилині Терпак потужно пробив із дальньої дистанції над поперечиною. Через хвилину постріл Куцкіра, на завершенні наступу лівим флангом зі зміщенням до центру, відбив Солодовник і з другої спроби забрав м’яча до рук. Ще за мить Апіян середнім пасом зліва віддав на правий край штрафного майданчика на Куцина. Іван влучив у ближній кут, та Славік у карколомному стрибку відбив цей складний удар.

Та завершальне слово в цьому матчі було за господарями. Чубірка вчергове опинився на правому краї чужої карної зони й викотив круглого трохи назад і лівіше під удар Загієву. Віталій з лівої ніби рукою поклав м’яча в дальню дев’ятку, підтримавши починання Дмитра в забиванні найкрасивіших голів туру.  
 
      
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Валерій Шкура та Віталій Резніченко
Делегат ФФЗ – Віктор Наскалов
 
Село Дідово, стадіон «Дийда-арена», хмарно, +8 градусів, 400 глядачів
 
«Дийда» Дідово – «Вільхівці» – 3:2
 
Голи: Береш, 17, Чубірка, 21, Загієв, 84 – Жоффчак, 7, Апіян, 76.
 
«Дийда»: Юрій Славік, Юрій Береш, Юрій Кохан, Роланд Качов, Іштван Гіді, Дмитро Чубірка, Михайло Куцкір, Віталій Загієв, Віталій Русин, Роман Огар, Володимир Кучінка.
Запасні: Євген Чекан.
Тренер – Іштван Гіді.
 
«Вільхівці»: Ігор Солодовник, Михайло Матяш, Володимир Товт, Мирослав Скрип, Віктор Жоффчак, Анатолій Богович, Василь Терпак, Іван Куцин, Володимир Кардач, Василь Фіцай, Артур Апіян.
Запасні: Михайло Бенко, Іван Грубінка.
Тренер – Юрій Бучок.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 982 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: