Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Команда з Кінчеша долає перечинців (ФОТО)
20:52
Команда з Кінчеша долає перечинців (ФОТО)
Команда Кінчеша зуміла впевнено перемогти суперників з Перечина, граючи в більшості близько півтора тайму.

Команда з Кінчеша долає перечинців (ФОТО)
Розпочався поєдинок з гольових шансів від Йосипа Вароді. З інтервалом у кілька хвилин центральний півзахисник  колективу з Кінчеша пробивав двічі. Однак удари з-за меж штрафної площадки не знайшли цілі. 
 
Перечинці гостро відповіли зусиллями настирливого у цьому поєдинку №17 - Сергія  Щербанича. Прохід лівим флангом молодого хавбека після симпатичної комбінації — було перспективно і момент міг завершитись взяттям воріт, але забракло точності.
 
Уже на 17 хв. перечинці залишились у меншості. Після зіткнення за участі Сергій  Місяйла рефері призначив штрафний і...вилучив головного фігуранта. Як пояснено у рапорті арбітра  — за нецензурні висловлювання на його адресу.
 
Таким чином інтрига була вбита. Господарі ще впевненіше взяли м ' яч під свій контроль. А згодом і відкрили рахунок. Метушня у штрафному майданчику і В ' ячеслав Фленько використовувує свій шанс  — відправити круглого у порожні ворота. Апеляції з боку футболістів  «Карпат», мовляв перед цим було зіграно рукою, але до рефері не достукатись  — 1:0.
 
Ближче до завершення першого тайму після подачі кутого Олександр Яхимець підібрав ігровий снаряд, підклав під зручну позицію і пробив. Кіпер перевів у стійку і м ' яч відлетів у поле.
 
Ще пізніше були два дальні постріли Сергій Щербанича. Проте до суттєвої гостроти не дійшло. І перший тайм завершився з мінімальною перевагою господарів.
 
У другій половині сценарій гри не змінився. Господарі, що логічно, утримували перевагу, як чисельну, так і плані рахунку.
 
Хороший момент подвоїти результат міг  В ' ячеслав Фленько. Після передачі з центру нападник мав нагоду пробивати дещо з правого краю. Ніхто не заважав і якби Фленько приклався як слід  — кіперу б точно довелось витягати круглого з сітки воріт. Однак, вищезгаданий удар якраз таки й не вийшов. Забракло сили і воротар без труднощів заволодів м ' ячем.
 
Згодом не використав свій момент Віталій Микович, який вийшов на заміну. Ще одна змарнована можливість, позаяк добротного удару так і не сталось...
 
На 65 хвилині гравці Кінчеша нарешті забили другий гол. Однак, як і в моменті з першим м'ячем, тут теж начебто було не все чисто. Атака правим флангом із зміщенням в центр. Оборонці майже відбились, але не на довго. Гравець господарів миттєво його відібрав у боротьбі, але, здалось, що із порушенням  — була накладка. М ' яч дійшов до Віталія Миковича, який поцілив точно в кут  — 2:0.
 
Так, останній 25 з гаком хвилин команда просто догравали. Господарі вже виконали завдання і грали відштовхуючись від рахунку, гості ж  — бороились, але було відчутно, що всередині кипить образа на рефері, яку вони часом виливали безпосередньо людині зі свистком.
 
А на 83 хв. ще й кількість колективів вирівнялась. За другу жовту поле покинув Олександр Гончаров. 


Арбітр: Денис Федяй
Асистенти: Анатолій Гал,  Юрій Яцкович, Євген Дубровка
Делегат: Степан Біров

Місцевий стадіон: 150 глядачів; +30 С 
 
«Сокіл» (Кінчеш)  —  «Карпати» (Перечин) 2:0 
 
Голи: В'ячеслав Фленько 24, Віталій Микович 65.
 
«Сокіл» (Кінчеш): Віталій Фанта, Юрій Микульця, Олександр Яхимець, Андрій Крупа, Василь Микульця, Роман Дем ' ян, Йосип Вароді, Олександр Глива, Владислав Михайловський, Олександр Гапак, В'ячеслав Фленько
На заміні: Владислав Тренич, Андрій Лобанов, Дмитро Турега, Ян Куберка, Михайло Дранчак, Віталій Микович, Олександр Гончаров, Юрій Калинич, Віктор Черевко
Тренер: Віктор Микита
 
«Карпати» (Перечин): Валерій Кузнецов, Сергій Місяйло (ст.), Сергій Місяйло (мл.), Юрій Рогулич, Ігор Мегела, Віталій Прудкий, Олександр Пономаренко, Василь Бабич, Артем Бицюк, Сергій Щербанич, Євген Савко
На заміні: Олександр Кирлик, Іван Шип, Ярослав Король, Микола Іванчо, Роман Крічфалушій
Тренер: Валерій Кузнецов
 
Попереджені: Олександр Пономаренко, Юрій Рогулич, Віталій Прудкий, Роман Дем'ян,  Андрій Крупа, Олександр Гончаров 
 
Вилучення: Сергій Місяйло (мл) 17 хв - Олександр Гончаров (друга жовта), 83 хв.
ОЛЕКСАНДР КУРТА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1069 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: