Головна » Усі публікації » у світі » Команди Чурка та Шведюка покидають вищу лігу Угорщини
12:42
Команди Чурка та Шведюка покидають вищу лігу Угорщини
В Угорщині завершився місцевий чемпіонат, де виступають і представники Закарпаття.

Команди Чурка та Шведюка покидають вищу лігу Угорщини
За тур до кінця першості "Вашаш" займає рятівне десяте місце, випереджаючи на одне очко "Академію Пушкаша" і на три (з кращою різницею на шість м'ячів) - "Бекешчабу". Остання поступилася "Гонведу" з рахунком 1:2 і не використала останній шанс проти "Вашаша" вдома, звівши цей матч до нічиєї 1:1. Олексій Шведюк в другому з матчів не потрапив в заявку, а в першому - вийшов на заміну на сімдесят другій хвилині, таким чином дебютувавши в угорській лізі.

В'ячеслав Чурко виявився поза заявкою "академіків" у грі з "Вашаш". А в переможному матчі в гостях проти "МТК" (1:0) Чурко відіграв сім останніх хвилин.
 
Олександр Надь спостерігав за матчем проти "Бекешчаби" і за перемогою в гостях над "Дьошдьором" з тим же рахунком з лави запасних "Гонвед". Його команда посідає сьоме місце.
 
В останньому турі чемпіонату три команди, за які виступають українці, боролися за одне місце у Вищому дивізіоні. "Вашаш" мав перевагу в одне очко над "Академією Пушкаша" і в два - над "Бекешчаба", тому перемога в гостях над "МТК" залишала команду у Вищому дивізіоні за будь-яких обставин. У доданий арбітром час перемогу (2:0) забезпечив Євген Павлов, отримавши м'яч за межами штрафного, увірвався до неї, прибравши двох захисників і направив м'яч під поперечину. Четвертий гол Павлова в чемпіонаті.
 
"Академії" не допомогла перемога над "Гонведом" з рахунком 2:1. В'ячеслав Чурко і Дмитро Льопа були поза заявкою, Олександр Надь - в запасі гостей. А шанси "Бекешчаби" залишитися у вищій лізі були найнижчими, тому нульова нічия в матчі проти "Дебрецена" не вплинула на підсумковий результат сезону. Олексій Шведюк вдруге в сезоні отримав ігровий час в лізі, вийшовши на заміну на вісімдесятій хвилині.
Категорія: у світі | Переглядів: 1145 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: