Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Команди звели рахунки
13:19
Команди звели рахунки
"Вітязь" наприкінці зустрічі зумів вирвати перемогу в Іршаві.

Команди звели рахунки
Незважаючи на те, що команди знаходяться поодаль одна від одної в турнірній таблиці концгазівський «Вітязь» у другій половині сезону суттєво додав у грі й поступово вибирається з підвалин турнірки. Тим не менш, іршавська команда завжди добре грає в рідних стінах і вміє здобувати потрібний результат. Тож очікувалося, що гра цих суперників вийде складною.
 
Практично вся перша половина зустрічі пройшла в центральній частині поля, гравці боролися за кожен м’яч і не дозволяли загострювати ситуацію біля власних володінь. Лише в другій частині першого тайму команди обмінялися гострими моментами. До цього у складі господарів відбулася вимушена заміна – замість травмованого Жукова на поле вийшов Кинів Іван. Першими момент створили господарі – захисник «Вітязя» невдало в підкаті вибив м’яч, а на підборі першим був гравець «Бужори», який скидує на партнера, той з лінії воротарського майданчика б’є головою, але вчасно вірну позицію обрав Овсієнко, який спокійно бере м’яч у руки.
 
Невдовзі гості відповіли потужним ударом з-за меж штрафного майданчика – кіпер «Бужори» вийшов задалеко з воріт, але йому на допомогу прийшла поперечина. Тож команди пішли на відпочинок без голів.
 
У другій половині поєдинку гравці обох команд додали обертів і гострих моментів біля воріт побільшало. Господарі змусили попрацювати досвідченого Овсієнка. На 54-й хвилині досвідчений Овсієнко після флангового прострілу ледь не випустив м’яч у сітку власних воріт, на щастя для «Вітязя», той покотився поруч зі стійкою за межі поля. Подача з кутового ледь не стала голевою, але Стас Кохан, за якого призабули оборонці «Вітязя» перед власними воротами – але нападник «Бужори» не влучив головою в рамку з забійної позиції.
 
Гості невдовзі відповіли гострою атакою – лівим краєм м’яч протягнув Горняк, віддав на дальню стійку, де головою прострілив Колобов на кут воротарського майданчика, там головою в дальній кут воріт цілив Повхан Сергій, м’яч розминувся в сантиметрах зі стійкою воріт. Далі гості двічі пробивали з-за меж карного майданчика - в обох випадках чудово грає Володимир Дядюк, відбиваючи м’яч і двічі він повторно мусив вступати в гру, коли гравці суперника грали на добиванні. Але найбільш реальний шанс відкрити рахунок у зустрічі «Вітязь» втратив на 79-й хвилині, коли Зимомря та Ковтан збили з пантелику весь захист «Бужори». Досвідчений Ковтан відтягнув оборонців за собою, розчистивши шлях до воріт Зимомрі, останній вийшов по центру віч-на-віч з кіпером, пробив у дальній кут і не влучив у ствір воріт.
 
Господарі відповіли проходом Кохана, коли той отримав передачу за спину оборонця, Стас пробив та Овсієнко без надзусиль м’яч забирає. Час гри потроху спливав, і ту вирішальну роль зіграв капітан концгазівців В’ячеслав Ковтан, який перед карним майданчиком господарів взяв гру на себе й змусив оборонців «Бужори» сфолити на собі за метр до лінії карної зони. Сам В;ячеслав і взявся за виконання стандарту і зробив це бездоганно, пробивши низом впритул зі стійкою воріт – Дядюк у цьому епізоді був безсилий.
 
Виправити ситуацію господарі вже не змогли. Тож «Вітязь» реваншувався за домашню поразку в рідних стінах й потроху підбирається до середньої частини турнірної таблиці, а от «Бужора» ділить з «Поляною» за очками п’яту сходинку в турнірній таблиці.
 
 
 
Арбітр: Юрій Шімон
Асистенти: Роман Сенишин, Сергій Боднар (Ужгород);
Делегат ФФЗ: Йосип Шитєв (Ужгород).
 
«Бужора» (Іршава) – «Вітязь» (Концгазо) – 0:1 (0:0)
 
Гол: Ковтан, 85.
 
«Бужора»: Дядюк Володимир, Чубірка Дмитро, Каганець Юрій, Кляп Петро (Кинів Василь 85), Жуков Дмитро (Кинів Іван 26), Ільницький Іван, Кормош Василь, Бобик Назар, Кохан Станіслав, Чізмар Іван, Котляр Богдан.
Запасні: Ломага Мирослав, Костак Іван, Шкіря Едуард.
Тренер: Михайло Рацин
 
«Вітязь»: Овсієнко Володимир, Колобов Євген, Бойкул Юрій, Пустовіт Артем, Чегіль Євген, Зимомря Олександр, Сумцов Максим, Готра Едуард (Горняк Андріан 53), Зизич Андрій (Лабяк Юрій 58), Ковтан В’ячеслав (Красношлик Василь 87), Дзьоба Едуард (Повхан Сергій 63).
Запасні: Костик Олександр, Жентичка Іван.
Тренер: В’ячеслав Пінковський
Семен Михайлик
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 737 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Ваня86  
0
Судді Ужгороду судять команді з ужгороду та району ужг...? про шо говоримо??? Цей чемпіонат це клоунада!!! Чемпіонат статистики та переносів майже в Україні на першому місці!!

1 фан  
0
То називається,не сфолити на собі,а призначити штрафний на лініі воротарського майданчика,там де його і близько не було!Зате,в упор не бачити порушення правил Концовом весь матч!Треба,якщо і писати,то писати,як воно було насправді!Як захисника Бужори вивели з гри грубою грою,бо ніяк при ньому нічого не виходило в 10 номера,і карточки,навіть,жовтоі той не отримав!Як 100% штрафні не бачити там,де вони були!Одним словом,-клас!Ото реванш,в якому допоміг суддя!Супер!

الاسم *:
Email *:
كود *: