Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Кому "світить" юнацьке чемпіонство у закарпатському футболі?
10:35
Кому "світить" юнацьке чемпіонство у закарпатському футболі?
Минулого тижня відбулись матчі 8 туру юнацької першості Закарпаття з футболу серед команд вищої ліги.

Минулого тижня відбулись матчі 8 туру юнацької першості Закарпаття з футболу серед команд вищої ліги.

У центральному поєдинку хустська «Оболонь» у Новому Давидкові піднесла неприємний сюрприз місцевим ультрас у вигляді мінімальної перемоги над клубом імені «Ференца Медвідя» — 1:0. Ця звитяга стала для «пивоварів» дебютною в цьому сезоні в поєдинках на виїзді.

Лідер «Середнє» прогнозовано розбило на виїзді «Петрово — 4:0. Цей розгром став для команди з Ужгородщини другою виїзною перемогою з великим рахунком, та четвертою розгромною в сезоні. Така перевага у класі над опонентами дозволяє «середнянцям» мати найбільше забитих та найменше пропущених голів. Підсумком всього зробленого є найкраща різниця — 26:6 проти 23:10 у «пістрялівців». Найгірша різниця у «Петрова» - 6:26. Цей показник дозволяє цьому дебютанту «ліги-1» Закарпаття очолювати антирейтинг за пропущеними та ділити «провідне місце» за забитими м'ячами із «Карпатами».

Головний конкурент «середнянців» «Метеор» на рідному стадіоні в Пістрялові передбачувано перезабивав довжанську «Боржаву» — 4:2. «Поляна» з такою ж різницею перемогла місцеві «Карпати — 2:0. «Бужора» в Іршаві в кожному з таймів забила по голу у ворота «Севлюша» — 2:0. В таблиці відбулась єдина зміна: «Оболонь» відтіснила «Ференца Медвідя» і вдруге в сезоні піднялась до першої п'ятірки. Трійка лідерів не змінюється від п'ятого туру.

Матчі заключного 9 туру відбудуться у неділю 16 червня, після чого й отримаємо призову трійку весняно-літньої половини. Хоча літнім чемпіоном на 99 відсотків вже можна вважати «Середнє». Іршавській «Бужорі», при всій повазі до її кваліфікованого наставника Віктора Цогли, буде дуже важко просто стримати домашній атакувальний порив «Середнього», а не те що вивезти перемогу з середнянської футбольної арени.

Менш передбачуваними виглядають поєдинки «Поляна — Метеор», «Боржава» — «Ференца Медвідя» та «Севлюш» — «Карпати». Зміну в трійці можуть спровокувати хіба «полянці», у яких є можливість зачепитись за срібну сходинку. «Довжанці» в очному протистоянні прагнутимуть наблизитись до однієї з двох кращих команд Мукачівщини. «Виноградівці» та «горяни» мають можливість вигризти три «золоті очки», щоб відійти від днища турнірної таблиці. Найменші шанси зберегти свої ворота на замку у «Петрова», тому гольове шоу для хустського фана має статись неодмінно. Перемога команди з міста над Тисою фактично виводить її до чільної четвірки першості. Однак, як воно буде насправді побачимо в неділю о 14.30.

9 червня (8 тур), неділя:

ФК «Ф. Медвідя» - ФК «Оболонь» - 0:1

ФК «Петрово» - ФК«Середнє» - 0:4

ФК «Бужора» - ФК «Севлюш» - 2:0

ФК «Карпати» - ФК «Поляна» - 0:2

ФК «Метеор» - ФК «Боржава» - 4:2

16 червня (9 тур), неділя:

ФК «Поляна» - ФК «Метеор»

ФК «Середнє» - ФК «Бужора»

ФК «Боржава» - ФК «Ф. Медвідя»

ФК «Оболонь» - ФК «Петрово»

ФК «Севлюш» - ФК «Карпати»

Євген Свищо

Джерело

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 880 | Додав: Лобда | Теги: ФК Метеор, ФК Бужора, ФК Поляна, ФК Середнє | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: