Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Контрольна перемога «Дийди» у Середньому
21:08
Контрольна перемога «Дийди» у Середньому
У неділю, 9 серпня, в Середньому однойменна команда з Ужгородського району у товариському матчі приймала суперників із Дідова.

У неділю, 9 серпня, в Середньому однойменна команда з Ужгородського району у товариському матчі приймала суперників із Дідова.

Це був справжній товариський матч, в якому не було жодних грубощів та нервів. Гравці розуміли, що травми перед початком другого кола нікому не потрібні. Середнянці були значно молодші своїх опонентів, але не дивлячись на це вони змогли протиставити гідний опір команді з Берегівщини.

Перший тайм був за «Дийдою» вони більше атакували , володіли м’ячем та територіальною перевагою. Вже на 8-ій хвилині кемень мав прекрасну нагоду відкрити рахунок у грі. Він з близької відстані розстрілював ворота середнянців, але круглий полетів вище воріт. Декілька напівмоментів створював собі нападник Дідова Олександр Грицкевич, але захисники Середнього вміло з ним справлялись і не давали йому розбігатись. У Середньому непогано виглядав Михайло Дудаш та Антон Предчук. Перший тайм так і закінчився безгольовою нічиєю, при якій трохи активнішими були гості.

У другому таймі господарі відразу отримали «холодний душ». Адже з початком другої половини матчу вони пропустили два м’ячі. На 49-ій хвилині рахунок відкрив Іван Ковач, який не змарнував прекрасну передачу від Кемень і в побаченні з голкіпером середнянців відправив м’яча в сітку воріт. 1:0 Дідово повело.

На цьому гості не зупинились. Вони відразу хотіли деморалізувати суперника і подвоїти свою перевагу. Зрештою це в них вийшло. На 58-ій хвилині матчу після подачі Івана Ковача, Олександр Грицкевич прекрасно зіграв на другому поверсі і головою відправив сферу у ворота господарів, тим самим подвоївши перевагу своєї команди. Після цього «Середнє» забігало і відразу перебрало ініціативу у свої руки. Атаку за атакою створювали середнянці. Захисники Дідова відверто не встигали за реактивними гравцями Середнього. Виділялися у складі господарів : Крістіан Сегедій, Василь Коваль, Михайло Дудаш та Володимир Лисаченко. За свої старання підопічні Миколи Фанти були винагороджені. На 74-ій хвилині за очевидний фол проти нападника Середнього арбітр призначив пенальті, який чітко реалізував Крістіан Сегедій.

Після забитого голу Середнянці ще додали обертів. Внаслідок цього змусили вдруге сфолити захисників Дідова у своєму штрафному майданчику. За відверту гру рукою на 86 хвилині було призначене друге пенальті у ворота гостей. Але у вирішальній момент голкіпер «Дийди» Юрій Славік виручив свою команду, зреагувавши на удар з позначки Василя Коваля. На цьому матч закінчився.

Як підсумок 1:2 перемога Дідова, але заради справедливості слід зазначити, що молоді середнянці у другому таймі виглядали краще.

Олександр Бодня

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1086 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: