Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Копаня б’є лідера (ФОТО)
20:58
Копаня б’є лідера (ФОТО)
У неділю на місцевому стадіоні Великої Копані відбулись два надзвичайно цікаві матчі за участю господарів та «Говерли» із Ясіня.

У неділю на місцевому стадіоні Великої Копані відбулись два надзвичайно цікаві матчі за участю однойменної команди господарів та «Говерли» із Ясіня.

Особливо варто відзначити гру юнацьких складів.

Гра юнаків обіцяла бути дуже цікавою. Адже гості з Ясіня займали першу сходинку в турнірній таблиці, а Велика Копаня – другу. Відразу зі стартового свистка ініціативою заволоділи гості, але близько 20-ої хвилини гравці Копані згадали, що це саме вони господарі матчу і поступово перехопили перевагу у грі. Перший тайм пройшов переважно у боротьбі та без стовідсоткових моментів як з одної, так і з іншої сторони. Тож закінчився справедливою нічиєю 0:0.

У другому таймі господарі атакували значно активніше. Але натомість отримали гол у свої ворота. Це Ігор Лендел фантастичним пострілом з 25-ти метрів відкрив рахунок у грі. Після забитого голу гості закрились на своїй половині поля і намагались будувати гру на контратаках. Іншого варіанту в них і не було, адже Копаня напрочуд наполегливо атакувала. Стовідсоткові нагоди для взяття воріт гостей мали нападники Копані. Але футбольний Бог того дня був явно на боці «Говерли». Матч так і закінчився з мінімальною перевагою гостей, які укріпили своє лідерство у турнірній таблиці.

Гра дорослих складів теж була не менш цікавою. Адже «Говерла» займала першу сходинку в турнірній таблиці, а Копаня граючи вдома, завжди любила забирати очки у лідерів.

Початок гри був фантастичний. Уже на другій хвилині матчу зі штрафного удару Михайло Свищо неперевершеним пострілом із 35 метрів у стилі Давіда Луїса відкрив рахунок у матчі. Гравці Ясіня були «ошарашені» таким зухвалим початком Копані. Але вже з 10-ї хвилини заволоділи територіальною перевагою. І відразу побігли відіграватись. Зрештою свого вони добились. Внаслідок незрозумілої штовханини в карному майданчику Копані, Віктор Новіков був найпроворнішим і на 20-й хвилині зрівняв рахунок у матчі.

«Говерла» після забитого голу дещо заспокоїлась. На полі точилась безкомпромісна боротьба в центрі поля. Але всі ми розуміємо, що такі принципові матчі по-іншому і не проходять. Особливо виділявся в цій грі крайній півзахисник Копані Ігор Ловска. Він частенько змушував попотіти захисників «Говерли». Його стрімкі проходи та небезпечні простріли неодноразово могли закінчуватись взяттям воріт гостей. Але нападнику Копані Анатолію Близнюку не вистачало чи то майстерності, чи то холоднокровності, щоб відправити круглого у ворота. Перший тайм так і закінчився з справедливою нічиєю 1:1.

Другий тайм особливо нічим не відрізнявся від першого. Команди боролись на кожному клаптику поля. Гравці «Говерли» краще володіли м’ячем та грали в пас, але Копаня створювала небезпечні моменти для взяття воріт. Гра так і наближалась до свого логічного нічийного завершення. Напевно, так було б і справедливо. Але іншої думки були гравці Великої Копані. Вони за будь-яку ціну прагнули перемогти і довести всім, що вміють перемагати лідерів закарпатського футболу. За свою настирливість господарі були повністю винагородженні.

На 85-й хвилині арбітр матчу Назар Дьордь призначає за гру рукою захисника «Говерли» небезпечний штрафний удар з 18-ти метрів. Уболівальники Копані так раділи цьому штрафному ніби знали, що зараз неодмінно буде гол. І вони не помилились. Адже в їхній команді грає, без сумніву, один з найкращих виконавців стандартних положень в закарпатській області. Це вищезгаданий Михайло Свищо. Для нього такі штрафні, наче пенальті. Михайло бездоганно виконав і цей вирок арбітра, відправивши м’яча у дев’ятку воріт гостей. На цій мажорній ноті матч і закінчився.

2:1 – вольова перемога «Великої Копані» над «Говерлою» з Ясіня. Атмосфера на стадіоні після фінального свистка була фантастичною.

Олександр БОДНЯ для lobda.at.ua

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 846 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Vladyslav  
0
НА той момент юнаки Копані займали 1 місце в чемпіонаті а не друге,як ви написали!

الاسم *:
Email *:
كود *: