Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Копання лобди у Великій Копані завершилось бойовою мировою (ФОТО)
21:10
Копання лобди у Великій Копані завершилось бойовою мировою (ФОТО)
Про один із двох центральних матчів 4-го туру в Східній зоні читайте далі.

Копання лобди у Великій Копані завершилось бойовою мировою (ФОТО) Поєдинок у Копані відбувся за два дні до решти матчів туру, тому конкуренти мали змогу відвідати цей непересічний двобій.

Сам матч пройшов із перемінним успіхом й міг завершитись перемогою будь-якого з колективів. Початок трохи краще вдався гостям, які на позиційні атаки господарів відповідали кинджальними контратаками, що відбувались після обрізок від господарів. Одна з таких атак лівим флангом на 4-й хвилині завершилась штрафним із 25-ти метрів. Михайло Фіцай цілив у ліву дев’ятку. М’яч полетів вище поперечини. Місцеві відповіли через 4 хвилини також лівим краєм зі зміщенням до центру. На завершенні Гулянич пробивав з 14-ти метрів несильним ударом через себе. Круглий застряг у ногах опонентів. Добити намагався Будз, та на його удар зреагував Олександр Молодик.

На 17-й хвилині атака правим флангом зі зміщенням до центру Близнюк заробив право на штрафний, а Микола Фіцай гарматним ударом цілив у ліву дев’ятку. На щастя для Пилипа, що не брав цей м’яч, постріл прийшовся трохи вище поперечини. Через хвилину на завершенні атаки лівим флангом Іван Молодик вирізав діагональ на протилежний край штрафного майданчика, а Близнюк замкнув її ударом з льоту повз ближню стійку.

Ближче до завершення тайму почала відчуватись перевага господарів. На 32-й хвилині в атаці правим флангом зі зміщенням до центру Фозекош заробив штрафний, а Свищо ударом зі стандарту цілив у правий кут. Круглий полетів у сантиметрах повз стійку

Другий тайм був більш нервовим, ніж перший. Небезпечні моменти чередувались словесними перепалками гравців обох команд із арбітрами та між собою. Це безумовно передавалось уболівальникам. Господарі володіли тотальною перевагою у володінні м’ячем і тисли на ворота опонентів, розігруючи шикарні комбінації в центрі поля та на підступах до штрафної. Та реалізація моментів бажала бути кращою.

Дуже гостро було на 50-й хвилині, коли здавалося б після несильного удару-прострілу Свища з дальної дистанції, круглий рикошетом від газону полетів під поперечину ближче до лівого верхнього кута. Воротар перевів на кутовий. Після навісу з лівого кута Варги на дальню стійку двічі в ближній кут бив Будз. Обидва рази опоненти в пожежному режимі блокували його постріли.

Через п’ять хвилин дуже ефектна атака господарів правим флангом, яка розпочалась по центру. Логойда вирізав передачу на правий фланг на Варгу, а Золтан ударом-навісом спрямував круглого у воротарський майданчик. На нього полетіли Гулянич та Могула й залетіли в браму. Та зробили вони це без м’яча, яким за митть до цього заволодів Олександр Молодик. Такий тиск тривав до фінального свистка. На 75-й хвилині гарматний удар Свища з 38-ми метрів над поперечиною змусив схопитись за голову не одного уболівальника місцевих.

Під завісу копанці могли не раз відзначитись після кутових ударів. Бачачи таку жагу від своїх улюбленців усе більше фанів збиралось за воротами й словесно намагались тиснути на голкіпера та захисників. На 78-й хвилині атака лівим флангом завершилась прострілом Могули у карну зону та влучним ударом Агапітова в лівий кут. Воротар вчасно змістився й зреагував. Через дві хвилини простріл із правого флангу Івашка на дальній лівий край воротарського майданчика ударом головою над поперечиною замкнув Могула.

Здавалось м’яч за якусь мить влетить у сітку. Та саме в цей момент один із горе-фанів не стримав емоції й вибіг на один-два метри на поле за воротами гостей і штовхнув у спину Михайла Фіцая. Той досить картинно впав і почав триматись за голову. Інші уболівльники почали кричати на нього, ніби маючи на увазі, що якщо фан штовхає гравця чужої команди в спину, то за регламентом змагань треба триматись тільки за неї, а не за інше місце.

Не знаю чи за наслідками цього епізоду чи якогось іншого ігрового, та Михайло Фіцай зазнав незначного ушкодження ноги й шкутильгав до завершення гри. Такі дії фанів розізлили навіть гравців господарів, які допомагали арбітру втихомирювати емоції за воротами.

Так чи інакше та суттєва зупинка в грі пішла на користь саме гостям, які відпочили й змогли вистояти в цьому дуже важкому для них протистоянні, а на 87-й хвилині навіть вибігли в рідкісну контратаку лівим флангом, на завершенні якої Микола Фіцай дуже небезпечно пробив з 35-ти метрів над поперечиною.

Вирваний пункт дозволив «Інтеру» зберегти місце в двійці лідерів. Незважаючи на втрату двох очок «Велика Копаня» за здобутими пунктами зберегла місце в призовій зоні.
 
 
Арбітр – Сергій Дребужан
Асистенти – Василь Федак та Вячеслав Бородавчук
4-й арбітр – Сергій Українець,
Делегат ФФЗ – Іван Головко
 
6 травня, с. Велика Копаня, стадіон «Колос», ясно,
 
«Велика Копаня» – «Інтер» Ганичі – 0:0
 
«Велика Копаня»: Михайло Пилип, Владислав Кікало, Михайло Будз, Олександр Логойда, Василь Фозекош, Іван Фурик, Михайло Дорогі, Іван Гулянич, Михайло Свищо, Микола Магула, Золтан Варга.
Запасні: Михайло Чонка, Ерік Івашко, Михайло Гонда, Віктор Агапітов.
Тренер – Михайло Фурик.

«Інтер»: Олександр Молодик, Михайло Фіцай, Анатолій Близнюк, Іван Молодик, Микола Фіцай, Микола Магула, Микола Грежинець, Богдан Хмура, Микола Перегиня, Володимир Попадинець, Іван Руснак.
Запасні: Юрій Дьопот, Олександр Візіканич, Іван Максимчук, Олег Максимчук, Михайло Бобик, Ян Змикало.
Тренер – Михайло Фіцай. 
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 930 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: