Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Кополовець: "Карати дискваліфікацією на рік – це неправильно"
21:25
Кополовець: "Карати дискваліфікацією на рік – це неправильно"
Михайло Кополовець прокоментував конфлікт навколо свого одноклубника Миколи Гібалюка.

Кополовець: Колоритний закарпатський футболіст Михайло Кополовець у ексклюзивному коментарі Mukachevo.net прокоментував конфлікт навколо свого одноклубника Миколи Гібалюка, якого на рік дискваліфікували за коментар у Facebook. 

– Нікого не хочеться звинувачувати і виправдовувати, але, знаючи Миколу (Гібалюка – ред.), йому буде надзвичайно важко жити без футболу цілий рік. Для нього це найвища міра покарання, яку він не заслуговує. Так, можливо він десь емоційний, але футбол – емоційна гра, і карати дискваліфікацією на рік за свою думку – це неправильно, – каже Кополовець. 

– Якщо у федерації хотіли прийняти дисциплінарні міри щодо Гібалюка, то хай дискваліфікують його на 2-3 гри. Це, можливо, буде правильно. Але на рік? Найгірше для футболіста – залишитися без футболу, і я з цим не погоджуюсь, – підсумував футболіст.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1456 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Вболівальники  
0
пан Селменський вчора коли брав інтервю то це виглядало немов 95 квартал :))) Ви журналіст та експерт!!!ПІДІТЬ НА КУРСИ ДО ВАШОЇ МОЛОДОЇ ЧАРІВНОЇ КОЛЕГИ З ПЕРЕДАЧІ ЧАС ФУТБОЛУ!!!А Це відео з федерації з підняттям Рук вчора визвало сміх в усіх моїх друзів.Генеральний сказав і всі махають головами, Генеральний пульт нажав і руки піднялися :) А Якшоби ваш Генеральний захотів інше ?:))Ніхто не дискредитовує ВАС шановні!! Просто приймайте рішення АДЕКВАТНІ.Бо коли бють арбітрів, коли підстави, коли як каже Пан Дуран є корупція і суддів повертають бо виправилися начебто то штрафи та умовні покарання.. а тут людина емоційно висловилася та вибачилася, а через 3 місяці комусь приснився Гібалюк і на рік покарання, то це просто ГАНЕБНИЙ ВЧИНОК ФФЗ так закривати рота футболістам.

2 Artur84  
0
Пан голова ФФЗ Дуран Іван Петрович правий, що даний скандал із Гібалюком не додає позитиву іміджу ФФЗ, але до такого сама ж  Федерація і призвела. Дивлячись на те, як вирішили дискваліфікувати футболіста Минаю, то виходить так - щось там не сподобалося "реальному" почесному голові ФФЗ пану Ланью і усі члени виконкому опустили голови між ноги і давай руками махати "за" аби "почесного" задовольнити! Це по перше!
    По друге - дивлячись на інтерв`ю супер-експерта "Тиси" Степана Сельменського із головою ФФЗ Дураном, то відразу виникає враження про повну непрофесійність даного журналіста, незважаючи на його великий досвід в спортивній журналістиці. Мова йде про підняття Сельменським питання територіальної належності Гібалюка та фактичну його тарвлю, як особи, яка є уродженцем з іншої області, бо інакше, як травлею це не назвеш. Постійно лунають вислови типа він чужак, заробітчанин, присосався тут до Закарпаття. Таке із уст офіційної особи можна розцінювати, як певну провокацію і сам Гібалюк міг би подати до суду. До честі голови ФФЗ Дурана, він трошки опустив експерта.
    По третє - піднімають питання корупції і сам Дуран говорить, що є факти корупції, але немає бетонних доказів, і говорить про упередженість судді Маточки. Потім каже, що даного суддю зняли із суддівства, але зараз вже вернули, бо він виправився???? Так може треба було Маточку хоть на рік відсторонити від футболу???? Як Губалюка???
    По четверте - в принципі правий Кополовець, але Міші тоже треба бути коректним у висловах, бо його фраза  "Карати дискваліфікацією на рік – це неправильно" може бути "не правильно" розцінена окремими членами виконкому і вже Гібалюку не скучно на лаві запасних smile )))

Хоча люди, які шарять у футболі розуміють звідки "ноги ростуть" в проблеми під назвою Гібалюк і чому його так недолюблюють окремі особи, в т.ч. і із ФФЗ.... В принципі про це він сам скаже, якщо захоче.

1 Виноградово  
0
Вот я послухав на Тисі доводи усіх сторін по поводу дискваліфікації Гібалюка і можу зробити такий свій висновок - все таки не права Федерація футболу, бо так мож любого схавати, ускочить з бодуна якийсь член виконкому, подлиже почотному Голові і заборонять людині лобду бити. Позорище повне.

الاسم *:
Email *:
كود *: