Головна » Усі публікації » у світі » Кополовець забиває – Айнхайт перемагає (ВІДЕО)
21:13
Кополовець забиває – Айнхайт перемагає (ВІДЕО)
У п'ятому турі NOFV-Oberliga Süd (п'ята за значимістю ліга Німеччини) Айнхайт вдало з'їздив у гості до Барлебену.

Кополовець забиває – Айнхайт перемагає (ВІДЕО) До звітного матчу обидві команди мали по сім пунктів після чотирьох турів.

Михайло Кополовець вийшов у старті і вже близько середини першого тайму відзначився активністю біля чужих воріт. Так на 29-ій хвилині ужгородець на швидкості пройшов трьох опонентів, але його закручений удар з 15 метрів пройшов мимо. Ще через хвилину Михайло пробиває з гострого кута під ближню стійку.

На останній хвилині першого тайму гості виходять вперед завдяки голу після розіграшу кутового. Кополовець був першим на підборі і одразу ж пробив з 18 метрів, але потрапив у захисника. Та шкіряний підхоплює Бахнер і забиває з 10 метрів. 0:1.

У другій половині гри тиск жовто-зелених тільки збільшувався. Та забити другий гол їм вдалось лише під завісу зустрічі. Після довгої передачі з центру поля Кополовець випереджає захисника, і у падінні з 14 метрів пробиває повз голкіпера.

Ця перемога дозволила Айнхату з Рудольштадту піднятись на третю сходинку.


FSV Barleben 1911 – FC Einheit Rudolstadt 0:2

Goals: 0:1 Bahner, 45, Kopolovec, 89.
Тарас Галушка
 

Achim Freund hat die Tore beim Spiel in Barleben auch in bewegten Bildern festgehalten. Hier die Treffer von Benni Bahner und Misha Kopolovec nochmal zum Genießen.

Posted by FC Einheit Rudolstadt e.V. on 21 вересня 2015 р.
Категорія: у світі | Переглядів: 1182 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: