Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Кополовець: "Завтра вболіватиму за "Карпати" - це моя рідна команда"
15:19
Кополовець: "Завтра вболіватиму за "Карпати" - це моя рідна команда"
Ужгородець Михайло Кополовець - про Карпати і Говерлу.

Кополовець: Колишній гравець львівських "Карпат" Михайло Кополовець розповів про плани щодо своєї кар'єри та поділився враженнями від гри львівського клубу.

– Михайле, як ваші справи, як поживаєте?

– Дякую, у мене все гаразд. Моя команда "Айнхайт" з Рудольштадта йде на п’ятому місці у своєму дивізіоні. В останньому матчі на виїзді зіграли внічию 1:1. Загалом все рівно – жодних проблем. Завдань особливих немає, вилітати також не збираємося. Будь-який тиск відсутній. Мабуть, найбільш зручний варіант. Я є постійним гравцем стартового складу, тому мені гріх скаржитися.

– Змінювати нічого не плануєте?

– А що змінювати? Повертатися в Україну? Там футболісти – всі плачуть, грошей немає. Тиша... На даний момент у мене контракт до літа, тому я ще не спілкувався з представниками свого клубу і не роздумував над цим. Кудись їхати і рватися з місця не варто. Зараз не той час.

– За грою "Карпат" маєте можливість слідкувати?

– Я періодично спілкуюся з колишніми партнерами: Худоб’яком, Даушвілі. Завдяки цим розмовам з хлопцями і взнаю про клуб. Зізнаюся чесно – український чемпіонат мені взагалі не цікавий. При всій повазі, зараз чемпіонату, як такого немає. Буквально місяць тому приїжджав додому і випадково натрапив на гру "Олімпіка". Не пригадую з ким ця команда грала. Не хочу нікого ображати, але те, що я побачив, мене вразило. Це рівень першої ліги... Прошу не ображатися – я просто зрівнюю з тим чемпіонатом, який був три роки тому. Зрозуміло, що у нас зараз війна в державі, багато проблем, а це все впливає. Мені такий футбол не цікаво дивитися, бо рівень впав. Стосовно "Карпат", то хлопці тримають мене в курсі, бо я завжди цікавлюся тим, як справи в нашої команди.

Коли востаннє були на матчі "Карпат"? 

– (Сміється). Так склалося, що я не спостерігав за грою, а брав у ній участь. Було це в Одесі, коли ми грали з "Чорноморцем" в грудні 2014-го. З того часу не відвідав жодного матчу. Обставини такі, що не можу потрапити на стадіон через брак часу. При можливості я б з радістю підтримав "Карпати". 

Вже в суботу "зелено-білі" гратимуть з ужгородською "Говерлою". За кого вболіватимете у протистоянні двох ваших колишніх команд? 

– Звичайно, що за "Карпати". Це моя рідна команда. Те, що я родом з Ужгорода – нічого не означає. Львівська команда завжди буде для мене рідною. "Говерла" для мене навіть поруч не стояла. Щоб я ще думав за кого вболівати? Скажу чесно, про ужгородський клуб в мене лише найбільш негативні спогади. Ця команда завжди була проблемною. Коли я переходив звідти у "Карпати", коли повертався... В мене там постійно проблеми були. "Говерла" ніколи нікому не була потрібною. Власник клубу ніколи не цікавився футболом. Він розбирається у футболі, напевно, так само, як я у політиці. Коли немає власника, який переживатиме за клуб, який хоча б футболістів по прізвищах знатиме, тоді можна вести мову про щось. Кожного року там змінюється по 20 гравців. Що ще тут додати?
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 805 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: