Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Коритняни вивезли з Лазів максимум
15:01
Коритняни вивезли з Лазів максимум
Про досить результативний центральний матч першості Ужгородського району дізнавайтесь далі.

Коритняни вивезли з Лазів максимум Колективи добре знають один одного, тому не дивно, що почали без особливих прилюдій і на зустрічних курсах. Гості за наслідками атаки правим флангом заробили перший штрафний метрів із 35 уже на першій хвилині. Ковтан запустив високо. За мить наступ у відповідь по центру. Зубанич добре відкинув коротко вправо й трохи назад на партнера, та той також «змусив злетіти в повітря горобців із не низенької умовної тополі». 

На 3-ій хвилині Ковтан отримав м’яч по центру й віддав на правий фланг на Монастирецького, а той переадресував на ділянку перед штрафним майданчиком на Волошина. Мирослав пробив із ходу метрів із п’ятнадцяти, та несильно й суперники впорались із цим епізодом. Через хвилину Зубанич вибігав на ворота у відповідь, та зайшов у офсайд. Ще через хвильку Ковтан метрів з 30 цілив у правий кут і хоча й точніше, та над поперечиною. 

На 7-ій хвилині Гаврилешко прострілив із права на лінію воротарського майданчика на Совяка, та Віктора, що вийшов на забійну позицію метрів із чотирьох, на якусь мить випередив Іраклій і врятував своїх від локального сорому. Через дві хвилини вже сам Гаврилешко відгукнувся на подачу зправа й пробив головою повз ліву стійку. Далі гра стала жорсткішою зі значною кількістю боротьби та фолів. 

На 18-й хвилині Совяк влучно пробив низом зі штрафного метрів із 30. Гвазава в падінні відбив. Шандор був на добиванні з кількох метрів, та порушив правила проти Іраклія. Через чотири хвилини Куцик віддав уперед і трохи лівіше на Ганчака. Олександр цілив у лівий кут, та над проперечиною. Ще через дві хвилини Ковтан пробив низом з відскоком від газону. М’яч рикошетом від горбочка змінив траекторію польоту вверх, та Кашка кулаками перевів з-під поперечини за ворота.

Трохи згодом Ковтан поборовся на підступах до карної зони й м’яч рикошетом потрапив на правий край штрафного майданчика до вільного Мартинича. Олег пробив метрів із десяти в ближній кут. Кашка відбив. Далі Вячеславуже сам завершив акцентованим ударом із ходу атаку зліва й мяч полетів сантиметрах у п’ятнадцяти вище поперечини. Ближче до завершення тайму через ушкодження вибув із гри Волошин, та гості продовжували йти вперед і під час завершення чергової атаки Мартиничем мяч влучив у руку його опоненту й арбітр призначив пенальті. Олег ударом із позначки поклав воротаря в правий, а м’яч спрямував у лівий кут – 0:1.    

На 47-ій хвилині Куцик дуже гостро прострілив з лівого флангу на ділянку перед воротарським майданчиком, та партнер так і не пробив метрів із шести. Через хвилину Вячеслав уже сам пробив метрів із вісімнадцяти з правого флангу в дальній кут. Кашка в падінні відбив. За мить Митровка подав у відповідь із правого флангу на Совяка. Віктор дуже небезпечно пробив головою поруч із правою стійкою. 

На 54-й хвилині Куцик подав із лівого флангу на Мартинича, який міг розстрілювати браму з лінії воротарської зони, та до Олега мяч не дійшов. Трохи згодом Петиканич віддав із лівого флангу на Мартинича й хоча опоненти винесли мяч від Олега, та недалеко. Куцик метрів із восьми другим темпом вколотив мяч у сітку – 0:2.      
  
Через пять хвилин Дрогобецький заробив право на штрафний метрів із тридцяти. Мателешко влучив у правий кут без шансів на відбиття, та мяч чиркнувши поперечину зрикошетив за ворота. Ще через шість хвилин Савчин отримав мяч метрах у сорока від воріт і подав на Химинця й Святослав у боротьбі з воротарем пробив головою метрів із семи над поперечиною. Далі Мателешко акцентовано пробив зі штрафного й влучив у Ковтана. На щастя для капітана «Коритнян» мяч від нього зрикошетив лівіше від воріт. На 78-ій хвилині з меж штрафної пробив Сакадаті й влучив у суперника. Господарі апелювали до арбітра щодо влучання мяча в руку, та він дозволив продовжити гру. 

Через хвилину Шандор прорвався вперед правим флангом і змусив Савчина порушити проти себе правила. Мателешко з одинадцятиметрової позначки влучив у правий кут. Гвазава вгадав, та мяч перед його руками зрикошетив від газону й залетів над руками – 1:2.

Після цього була ще хороша атака господарів, на завершенні якої Совяк дуже акцентовано пробив і здавалось, що м’яч влетів у правий кут і знайшов шпаринку в сітці, та насправді він оминув ворота в сантиметрах правіше від воріт. Й майже одразу на подачу з правого флангу відгукнувся Гладков і ударом з ходу влучив у дальній лівий кут – 1:3. 

На 89-ій хвилині Мателешко влучно пробив зі штрафного, та Гвазава відбив.  

    
Арбітр – Валерій Цап
Асистенти – Бринзович та Годованець

4 жовтня, с. Великі Лази, ясно, + 16 градусів, 80 глядачів 

«Великі Лази» – «Олімпік» Коритняни– 1:3

Голи: Мателешко, 80 (пен.) – Мартинич, 44 (пен.), Куцик, 61, Гладков, 83.

«Великі Лази»: Юрій Кашка, Іван Гогерчак, Олег Мателешко, Андрій Митровка, Дмитро Зубанич, Євген Шандор, Ростислав Дрогобецький, Ростислав Дюгованець, Віктор Совяк, Анатолій Гаврилешко, Віталій Сакадаті.
Запасні: Євген Брайко, Олег Павлович, Сергій Цигак, Олександр Іванів, Владислав Гаврилешко, Едуард Югас, Юрій Шмулига, Деян Пеца. 
тренер – Йосип Микуланинець.

«Коритняни»: Іраклій Гвазава, Олександр Ганчак, Олександр Монастирецький, Веніамін Савчин, Вячеслав Куцик, Вячеслав Ковтан, Орест Петканич, Святослав Химинець, Мирослав Волошин, Олег Мартинич, Віталій Івашкович, Антон Гладков.
Запасні: Степан Кривецький, Ростислав Микла, Ростислав Ковач, Михайло Ільницький, Юрій Цибик, Богдан Дзямко.
тренер – Микола Калабіга.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 642 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Мікітос  
0
На все насрать, до виборів суддів мож бити в каждому турі..

1 Ваня  
0
Шановні адміни сайту можете звернутися до ФФЗ стосовно інформації побиття Гарлача в Рахові?? Чи най офіційно дозволять і далі бити суддів ... Для чого замовчувати і Вам і їм?

الاسم *:
Email *:
كود *: