Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Королівська перемога "Хіміка" (ФОТО)
22:11
Королівська перемога "Хіміка" (ФОТО)
Перечинська команда вчинила розгром гостям із Середнянської ОТГ.

Королівська перемога Перечин та Лінці розмістились в середині таблиці, без серйозних амбіцій на призові місця. Певні кадрові втрати були в обох команд та як виявилось згодом у гостей вони були більш відчутні.

Хоча саме зіркові швидко повели у рахунку, коли вже на 2-ій хвилині Рущак відпасував у штрафну на Волошина і той в дотик пробив з 12 метрів – 0:1.

Та вже за хвилину арбітр фіксує порушення у карній зоні гостей з боку Пеци на Ригану. Щербанич реалізовує пенальті, і вже зовсім скоро (на 10-ій хвилині) покидає поле через рецидив травми. Лінцям краще вдавалось контролювати м'яч, але без ефективного просування вперед. На 15-ій хвилині Обдирко скинув під удар Рущаку та Василь б’є повз рамку з 19 метрів. За три хвилини Троніщак відкотив Кузнецову та м’яч летить вище.

На 31-ій хвилині Ярослав Костик пробив з 22 метрів, над воротами. За дві хвилини Король з штрафного з 28 метрів потужним ударом пробиває голкіпера – 2:1.

На 39-ій хвилині ще одна атака господарів завершується голом: у ході контрвипаду Іванчо віддає на Короля, який підробляє собі і знову сильно пробиває з 19 метрів – 3:1.

Через хвилину порадував місцевих вболівальників ще одним голом Іванчо, який здійснив прохід у штрафну і пробив над воротарем з 12 метрів – 4:1.

Це була нокаутуюча семихвилинка від Хіміка, який ефективно використав всі свої атаки, у той час як захист та воротар суперника грали не зовсім впевнено. Зірка постійно рвалась до воріт Мучички, однак лінія захисту перечинців у більшості випадків залишала атакуючих гравців суперника у положенні поза грою, яких лише за перший тайм назбиралось з десяток.

Після перерви Іванчо виходив на ворота справа, але пробив повз дальній кут. На 57-ій хвилині Станіслав Костик завдав прицільного удару у дальню дев’ятку та Мучичка у стрибку робить сейв. На 62-ій хвилині Король ще раз розрядив свою гармату і ударом зі штрафного з 26 метрів оформлює хет-трик і публіка втретє заводиться кричати «кабачок».

На 68-ій хвилині Мешко виходив практично один в один та переграти Кривенька не зміг. На 72-ій хвилині Турецький проскочив повз двох опонентів, увійшов у штрафну і пробив воротаря – 5:2.

Через сім хвилин Романко прострілив справа, Волошин з трьох метрів намагався пробити повз Мучичку та Михайло грає надійно. На 85-ій хвилині Турецький з штрафного з 22 метрів пробив у рамку, воротар зловив. 

Команда Стеця здобуває результативну перемогу і обходить сьогоднішнього суперника у турнірній таблиці. 
 

ФК «Хімік» (Перечин) – ФК «Зірка-SPAR» (Лінці) 5:2

Голи: Щербанич, 3 (пен.), Король, 33, 39, 62, Іванчо, 40 - Волошин, 2, Турецький, 72.

Хімік: Михайло Мучичка – Ігор Мегела, Віталій Рогач, Богдан Макара, Ростислав Жолтанич - Ярослав Король, Віталій Кузнецов, Сергій Щербанич, Владислав Риган - Олександр Троніщак, Микола Іванчо.
На заміну виходили: Юрій Мешко, Богдан Гивчак, Петро Белей, Богдан Страшкулич, Віктор Герзанич, Константин Лешко.
Тренер - Василь Стецо.

Зірка: Анатолій Лагоцький (Дмитро Кривенько, 46) - Станіслав Костик (Ростислав Фрінцко, 67), Деян Пеца, Анатолій Лукачина, Юрій Кошутра - Євген Обдирко (Анатолій Тотін, 73), Владислав Турецький, Ярослав Костик, Василь Рущак (Любомир Вербовський, 46), Михайло Романко - Мирослав Волошин. 
Тренер – Олександр Пеца.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 335 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: