Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Коропи" у Нижньому впіймали "Медвідя" (ФОТО)
14:22
"Коропи" у Нижньому впіймали "Медвідя" (ФОТО)
Про один із Центральних матчів туру Західної зони дізнавайтесь далі.

Із цим матчем за роль головного на західній половині Закарпаття міг сперечатись хіба двобій у Довгому, однак тут був діючий призер ліги, а там колективи, які тільки прагнуть до цього, тут було класичне дербі, а там досить принципові опоненти. Коропівцям було важливо реабілітуватись за локальні невдачі у Нижньому Солотвині та Заріччі, а новодавидківці були в доброму гуморі та прагнули довести невипадковість свого гольового тайфуну з «Фаворитом». Із першої й до останньої хвилини все проходило на зустрічних курсах з окремими відрізками переваги у володінні м’ячем однієї з команд. На дев’ятій хвилині перша досить швидка атака віялом зі зміщенням зправа наліво. Мкртчян із правого флангу віддав у центр та трохи вперед на Герцуського, а Олександр переадресував на лівий край штрафного майданчика на Йовбака. Іван міг пробивати, та Медвідь самовідданими діями не дав йому цього зробити, коли випередивши на мить опонента виніс від нападника м’яч фактично з ударної ноги. Через дві хвилини Делеган віддав передачу на Качура. Яніс дуже небезпечно пробив метрів із п’ятнадцяти трохи вище поперечини. Ще через хвильку Герцуський завершив контратаку по центру метрів із шістнадцяти влучно низом. Горчак зреагував.
 
Далі господарі трохи захопили ініціативу. Спочатку на сімнадцятій хвилині Герцуський розіграв кутовий на Мкртчяна. Подача Генріха на дальню стійку на Васильєва, та Влад із вбивчої позиції, метрів із трьох-чотирьох не зумів влучити в рамку і втратив кращу нагоду своєї команди. Через дві хвильки було не менш гостро, коли Трухан віддав середній пас на хід Герцуському, вивівши того на ударну позицію метрів із дванадцяти. Олександр намагався елегантно перекинути воротаря, та при цьому м’яч зачепивши захисника, рикошетом перевищив ворота. Ще через шість хвилин Герцуський пробивав із лівого флангу метрів із тридцяти, та заблокували. М’яч відскочив до Смагіна, який знаходився по центру й додавав низом із відскоком від газону метрів із двадцяти семи, та повз стійку.
 
На тридцять другій хвилині Герцуський отримав м’яч по центру, перед лінією штрафного майданчика, й за допомогою дриблінгу зібрав біля себе десь біля семи опонентів й віддав лівіше на Трухана. Михайло ударом з ходу з середньої сили спрямував над поперечиною. Горчак зміщувався в сторону польоту круглого й при потребі можливо зміг би відбити. Ще через чотири хвилини дальній пас на Луцю, якого на якусь мить випередив Фенчак, та при цьому Василь суттєво налякав юного голкіпера господарів, змусивши виносити в пожежному режимі. Ще через хвильку партнери віддали хороший пас на Василя, у якого був певний шанс навіть вийти на воротаря, та захисники вчасно повернулись і поборолись із Василем. При цьому нападник недалеко від штрафного майданчика опинився у горизонтальному положенні, та арбітр не побачив у його падінні нічого кримінального й дав продовжити. Делеган підхопив і пробивав із більш дальньої дистанції з лівого флангу, та майже в порожні ворота. Утім господарям пощастило, бо повз стійку.
 
Протягом тайму дощ посилювався й до свистка на перерву перейшов у зливу, що давало шанс від ударів. На тридцять восьмій хвилині атака по центру зі зміщенням уліво завершилась влучним пострілом в центр рамки від Луці метрів із шістнадцяти. Фенчаку було важко зреагувати, та цього разу поперечина прийняла усе на себе й відрикошетила круглого в поле. Через п’ять хвилин Луця та Делеган розіграли наступ по центру. Іван пробивав влучно, та Сорока самовідано кинувся під удар і корпусом зупинив його. Уже на доданій хвилині Герцуський та Мкртчян, секунд за тридцять до свистка на перерву, розігнали контру. Олександр отримав м’яч по центру й віддав на правий край на Генріха, а той викотив повз кількох захисників, повернувши на нього на лівий край штрафного майданчика. «Пепі» зробив кілька кроків правіше й трохи вперед і з-під захисника влучив у дальню шістку. Горчак стрибав, та не дістав, бо не бачив – 1:0.
 
Одна з перших атак другого тайму по центру стала гольовою, коли удар метрів із тридцяти восьми вдався Мкртчяну й м’яч опинився під лівою стійкою з криком задоволення від самого Генріха – 2:0.
 
Далі кілька поспіль гострих подач із правого флангу. Один із навісів Мкртчяна і круглий полетів у рамку, зачепивши поперечину, а далі Горчак кіньчиками пальців перевів на кутовий. А от на наступну подачу з правого кутового від Герцуського на дальній стійці відгукнувся Трухан, який головою підкорегував у ближній верхній кут – 3:0. Через дві хвилини Яніс Качур віддав середній пас на Гелмеці, та Фенчак вибіг і виніс мяч від Едгара. Ще через хвильку подача з лівого флангу. Делеган намагався пробити з лету, та полетіло вище поперечини.
 
На шістдесят дев’ятій хвилині шанс у Герцуського, коли в атаці зліва зі зміщенням до центу, пробивав метрів із тринадцяти, та заблокували. Йовбак намагався другим темпом додати з дуже вигідної позиції з правого флангу, та повз стійку. Не менш гідною була атака у відповідь через хвилину, коли Делеган ще раз приклався з лету метрів із п’ятнадцяти, після флангової подачі від Луці. Ще через п’ять хвилин затяжна атака лівим флангом зі зміщенням до центру за участю Маринця, Герцуського, Трухана, Олберта й Мкртчяна. Останній із цього пінтету влучно пробив метрів із сімнадцяти, та Горчак продемонстрував кращий сейв. Олберт намагався додати, та офсайд.
 
На сімдесят восьмій хвилині Мкртчян прострілив із правого флангу на Трухана, який влучно пробив метрів із двадцяти, та Горчак відбив. Й одразу атака «баш-на-баш». Медвідь опинився на вістрі, міг замикати подачу, та сам у сітку, а мяч оминув браму. Через шість-сім хвилин кілька подач від Яніса Качура з правого флангу й після однієї з них на Медвідя, падіння Сергія в карній зоні. Рефері дав знак, що без порушення. Через три хвилини атака лівим флангом зі зміщенням до центру. Герцуський віддав під удар Манчику, та той не зміг забити. Ще через хвилину навіть вигідніша нагода у Олексика, коли метрів із восьми Олександр пробив над поперечиною.
 
Далі штрафний із правого флангу заробили гості. Яніс подав, серія рикошетів, та спроб пробити від Олексика, Луці й Делегана. Іван зумів проштовхнути в правий нижній кут й зменшив розрив у рахунку – 1:3. Арбітр додав три хвилини й перед самим фінальним свистком була масована атака. Луця віддав на Медвідя, який пробив у правий кут. Фенчак парирував.
 
 
Арбітр – Денис Федяй
Асистенти – Артур Теремта та Федір Кіш
Делегат ФФЗ – Володимир Кочетов
 
5 травня, с. Нижній Коропець, стадіон «Колос», хмарно, сильний дощ, + 10 градусів, 450 глядачів
 
«Нижній Коропець» – «Ференца Медвідя» Нове Давидково – 3:1 (1:0)
 
Голи: Герцуський, 45+1, Мкртчян, 52, Трухан, 62 – Делеган, 90
 
«Нижній Коропець»: Іван Фенчак, Владислав Васильєв, Євген Сорока (Василь Сабов, 86), Василь Монда, Іван Йовбак (Дмитро Манчик, 76), Валентин Смагін (Віктор Гей, 89), Олег Олберт, Генріх Мкртчян (Сергій Данашевський, 80), Олександр Герцуський, Михайло Трухан, Денис Гей,
Запасні: Артур Маринець.
старший тренер – Віктор Гей.
 
«Ференца Медвідя»: Олександр Горчак, Сергій Медвідь, Олександр Микуланинець (Євген Качур, 46), Михайло Кабацій, Олександр Олексик, Михайло Ковтун (Едгар Гелмеці, 51, Ерік Химинець, 83), Едуард Варга, Яніс Качур, Олександр Човрій (Олексндр Гербер, 63), Іван Делеган, Василь Луця.
запасні: Іван Пазуханич, Іван Медвідь, Василь Качур.
тренер – Василь Качур.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 769 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: