Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Козацька перемога "Карпат" (ФОТО)
17:31
Козацька перемога "Карпат" (ФОТО)
У матчі 9-го туру чемпіонату Другої ліги “Ужгород” у рідних стінах не зумів здобути перемогу проти “Карпат” з Галича.

Козацька перемога Закарпатська команда не використала свої гольові нагоди у першому та другому таймах, натомість суперник вдало реалізував свої шанси. Варто відзначити відсутність гравців основи у господарів Пуканича, Сартіни, Чонки та Ференцика.

Найкращу нагоду забити ужгородці мали після подачі зі стандарту на 35-ій хвилині - Шкіндер пробив головою, однак влучив у поперечку, перше добивання з близької відстані від Скотаренка відбив голкіпера, а друге добивання -  виніс з лінії захисник галичан.

Гості зуміли забити перед самим свистком на перерву. Після подачі Вербного зі штрафного на дальній стійці Козак забив головою у падінні. Захисник Цень не встиг за ним.

На старті другої половини зустрічі ужгородці могли зрівняти рахунок. На 49-ій хвлиині Скотаренко вивів на ворота Машталіра, який пробив сходу з 10 метрів, але Вульчин парирував цей удар у ближній кут.

Другий гол стався після помилки Готри на виході - він не втримав м'яч після подачі зліва, а Деда скористався цим, відкотив партнеру і Козак розстріляв ворота з 12 метрів - 0:2.

А третій гол став окрасою матчу - Олег Антошик змістився з лівого краю в центр і пробив з 25 метрів у дальній верхній кут - 0:3.

Закарпатські гравці "Карпат" Лях та Мердеєв провели на полі майже всю гру. Ростислав відіграв поєдинок на місці лівого захисника, а Мердєєв на місці вінгера.

Завдяки перемозі в Ужгороді галичани піднімаються на друге місце, а комада Васютика залишається четвертою. 


“Ужгород” — “Карпати” Галич 0:3

Голи: Богдан Козак, 45, 65, Олег Антошик, 76.

“Ужгород”: Михайло Готра, Василь Беца, Владислав Шкіндер, Максим Минайленко (Мар’ян Січка 88 хв.), Роман Цень, Володимир Дуран (Стефан Федак 80 хв.), Віктор Ряшко, Ігор Вагін, Павло Тищук, Денис Скотаренко (Іван Капустей 75 хв.), Сергій Машталір (Іван Повхан 80 хв.)
Тренер: Володимир Васютик

“Карпати”: Остап Вульчин, Олег Матушевський (Олег Антошик 32 хв.), Руслан Марушка, Олексій Сич, Ростислав Лях, Назар Вербний, Богдан Козак, Роман Лебедь (Артур Орнат 65 хв.), Вадим Мердєєв (Євген Сєдов 75 хв.), Ярослав Деда, Ігор Поручинський (Володимир Садоха 80 хв.)
Тренер: Роман Гнатів

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 412 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: