Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Кремінь" змусив капітулювати минайців
08:43
"Кремінь" змусив капітулювати минайців
Півфіналіст Кубку недооцінив свого суперника.

Перед матчем суперників розділяла прірва у вигляді 21 очка. Минай - один з лідерів змагань, вже провів напередодні свій півфінал кубка з Динамо, але вперше в 2020 зіграє на виїзді. А ось Кремінь цілком міг не продовжити змагання в Першій лізі, але в останній момент знайшов кошти і з новим тренерським штабом і майже повністю оновленим складом зустрічав суперника.

Минай готовий і бореться за підвищення в класі, а ось Кремінь - навпаки. Тому з турнірної точки зору матч дуже важливий для обох колективів.

Напевно, найнебезпечніший момент виник біля воріт Кременя ближче до 30 хвилини, коли на навіс справа відгукнувся Книш, підправляв кивком голови м'яч у бік воріт, але не без проблем із загрозою впорався Олійник. Відсутність активності з боку амбітних гостей змусили головного тренера зняти з гри ще в першому таймі Кічу, який явно не увійшов у гру. Пиняшко додав активності Минаю, змусивши під завісу першого тайму вступати в гру Олійника ударом в ближній кут. У будь-якому випадку на перерву команди пішли за нульового рахунку.

Мабуть тренерський штаб Кобіна провів жорстку розмову і з перших хвилин другого тайму Минай притиснув свого суперника до воріт, намагаючись збиватися часто на навіси. Проте, рахунок відкрили господарі. Бафталовський прорвався по лівому напівсередньому, захисники провалилися, дозволивши Сулі вийти один на один і перекинути Кулініча. 1:0. Відзначаємо, що гол створили новачки Кременя.

На 63-ій хвилині масована атака Миная завершилася небезпечним ударом Нурієв з району штрафного, але Олійник вистояв. Кінцівка другого тайму пройшла в активних атаках Минаю, але це не принесло бажаного. У підсумку, Кремінь експериментальним, але згуртованим колективом, зумів добути важливу перемогу. Перш за все, в моральному плані. Не дарма, фінансування для Креміня знайшлося за добу до доленосної Конференції ПФЛ.

Ще в одному поєдинку цього туру Роберт Гегедош із своїм новим клубом Металіст-1925 обіграв запорізький Металург 2:0 і обійшов минайців у таблиці.


«Кремінь» - «Минай» - 1:0

Голи: Сула 59

«Кремінь»: Олійник, Бичков, Головко, Курелєх, Клюс, Литвяк, Моцик, Лобода (Янаков, 61), Мурашов (Бафталовський, 46), Кривенко (Білоус, 66), Сула (Пилипенко, 87). Запасні: Закорський, Черниш, Козлов. Головний тренер: Сергій Свистун

«Минай»: Кулініч, Оринчак, Допілка, Маткобожик, Стасюк, Голодюк (Глагола, 46), Ткачук (Машталір, 75), Гавриленко (Шпак, 46), Кіча (Пиняшко, 38), Книш ()Микуляк, 75, Нурієв. Запасні: Попович, Жичиков, Ватін, Кополовець. Головний тренер: Василь Кобін

Попередження: Клюс 43, Головко 90
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 568 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Мікітос  
0
Опустили з небес на землю, а то понти одні. По цій грі, якої в Миная не було і в помині, видко що команда і близь до рівня УПЛ не дотягує, зато по гонору мінімум Атлетіко Мадрид

الاسم *:
Email *:
كود *: