Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Крила та пазурі допомогли (ФОТО)
15:08
Крила та пазурі допомогли (ФОТО)
Про те, як юний «Беркут» мінімально, та все ж піднявся над молодою «Говерлою», дізнавайтесь далі.

Крила та пазурі допомогли (ФОТО)
Поєдинок пройшов за переваги з володіння м’ячем у господарів. Перший тайм був не надто щедрим на небезпечні моменти, бо команди звертали основну увагу на захист, особливо це стосується гостей. На десятій хвилині Карпков завершив атаку правим флангом ударом у ближній кут. Ружило зреагував. Через сім хвилин Орос опинився на завершенні наступу по центру зі зміщенням уліво й вибіг на воротаря, та Василь вибіг зі своєї брами і зумів відбити розстріл упритул. На 30-й хвилині Шпілка, опинився на завершенні атаки правим флангом й віддав пас на Сіюша. Оттіло влучив у ближній нижній кут. Ружило зреагував, зберігши позитивний для своєї команди рахунок за підсумками першого тайму.
 
На старті другого тайму господарі продовжили насідати на ворота суперника. На 37-й хвилині Мичкан завершив наступ по центру пострілом у правий кут. Воротар «Говерли» зумів відбити цей складний удар, продемонструвавши свій найкращий сейв. Гол назрівав, та все ж його трохи відтермінувала «пані фортуна», коли через п’ять хвилин зі штрафного влучно, із прицілом у правий верхній кут, пробив Банк. Ружило не діставав, та від справжнього шоку його цього разу врятувала поперечина воріт.
 
Та трохи згодом молоді «хижаки все ж знайшли свого гризуна». Спрацювала атака по центру, на завершенні якої Шпілка коротко віддав на Стенавського, а Віталій влучно пробив. Василь відбив на ліву стійку, та вже наступної миті гірко пожалкував про це, бо туди на повній швидкості влетів Орос і вколотив м’яч у сітку – 1:0.
 
Після цього господарі відчули «кров жертви» і продовжили атакувати. Через хвилину Стенавський відгукнувся на подачу з правого флангу й влучно пробив головою. Ружило зреагував. Ще через три хвилини контратакою по центру відповіли горяни, на завершенні якої Тулайдан вибіг на воротаря, та довго приймав рішення і тому довелось пробивати вже в боротьбі з захисником. Як наслідок, удар не вийшов таким сильним, як прагнув сам Андрій, і Бедей зреагував на нього.
 
На 54-й хвилині Мичкан замкнув простріл із правого флангу ударом метрів із шести. Воротар гостей відбив. Через десять хвилин Банк опинився на завершенні наступу по центру й пробив метрів із дванадцяти в лівий кут. Ружило знову зреагував. Ще через дві хвилини Сасин завершив атакувальну дію по лівому флангу пострілом метрів із восьми, цілячи в дальній, вільний від воротаря, кут. Та м’яч полетів поруч зі стійкою й зберіг для гостей більш прийнятний підсумковий рахунок.
 
Перемога дозволила «Беркуту» обійти «Вишково» і впритул наблизитись до однолітків із Ясіня. Та спочивати на лаврах локального переможця їм не доводиться, бо далі дуже складний виїзд у Міжгір’я, а далі принциповий домашній двобій із «Вишковом» і нелегка поїздка в Терново. У «Говерли» надалі важкий домашній двобій із «Вікторією» та нелегкий виїзд у Ганичі, тому реабілітуватись швидше за все вдасться вже після цих поєдинків, безпосередньо в домашньому матчі проти «Діброви», якщо звичайно гравці з Нижньої Апші на той час горітимуть бажанням відвідати практично неприступну для них столицю Гуцулії.
 
 
Арбітр – Юрій Яцкович
Асистенти – Андрій Сімку та Сергій Гецко
Делегат ФФЗ – Стефан Варга
 
24 вересня, с. Бедевля, стадіон «Беркут», хмарно з проясненнями, 97 глядачів
 
«Беркут» U 17 Бедевля – «Говерла» U 17 Ясіня – 1:0 (0:0)
 
Гол: Орос, 49.
 
«Беркут»: Артем Бедей, Павло Карпков (Іван Продан, 52), Орест Банк, Отілло Сіюш, Василь Мичкан, Олександр Шпілка, Віталій Стенавський, Олександр Сасин, Олександр Говді, Юрій Орос (Іван Велеган, 67), Юрій Йовдій.
тренер – Федір Приходько.
 
«Говерла»: Іван Попадич (Василь Ружило, 1), Андрій Капчук, Юрій Маскалюк, Ігор Надольський, Василь Соколович, Михайло Кувік (Назар Климпуш, 52), Михайло Попадич (Андрій Лендел, 68), Петро Титаренко, Ерік Мільчевич, Андрій Тулайдан, Степан Пластуняк.
тренер – Дмитро Климпотюк.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 922 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: