Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Крістіан Бако: "На зборах всі викладалися по максимуму"
22:41
Крістіан Бако: "На зборах всі викладалися по максимуму"
До вашої уваги інтерв'ю перспективного мукачівського футболіста про підготовку до другої частини сезону.

Крістіан Бако: Збори вже закінчилися, тож клубна пресслужба гірників отримала змогу поспілкуватися з Крістіаном Бако - одним із лідерів команди U19, про збори, підготовку до сезону, юних гравців в команді, нову позицію і жеребкування юнацької Ліги чемпіонів.

- Як пройшли збори? Як фізично себе почуваєш? 

- Величезне спасибі за збори. Весь період зборів пройшов на невимовному драйві, позитиві. Тренерам величезне спасибі за організацію божевільних тренувань. Дякую за спортивно-дорослий настрій: ми тренувалися, здружилися, відпочивали разом. А завдяки нашим щоденним тренуванням, я думаю, ми всі підвищили свій рівень футбольної майстерності, так як кожне тренування - це сильні емоції, які готували нас до наступних фізичних навантажень, постійно нас удосконалюючи, таким чином, ми домагалися маленьких вершин важкою працею.

- На зборі було багато гравців 2004 року, також були 2005. Хто швидше всіх влився в команду? Відразу став своїм так би мовити?

- Так, на зборі було багато гравців 2004-2005 років, і, з упевненістю, можу сказати, що всі показали себе добре і в іграх, і на тренуваннях, всі викладалися по максимуму, знаючи, що футбол - гра командна, тому дуже важливо вміти діяти спільно, знаходити спільну мову з партнерами по команді.

- За складами на контрольних матчах, я зрозуміла, що тебе дивляться на позиції лівого захисника. Як почуваєшся в грі на новій позиції? 

- Що стосується мого почуття на новій позиції, то вона комфортна для мене, так як я вже мав можливість грати на цій позиції в Ю-16, і намагаюся розвивати в собі розуміння гри, знаючи, як важлива техніка, розум, можливість швидкого прийняття рішення, а найголовніше - правильного, напевно - це і є найважливішим фактором для мене.

- У юнацькій Лізі чемпіонів Шахтар зустрінеться з Порту. Як тобі жеребкування? Що знаєш про португальський футбол, молодіжний? 

- Ну, а якщо говорити про жеребкування, то це ще одна можливість показати себе на рівні Євро ліги нашого віку. Будемо намагатися показати свій ігровий інтелект і вміння бути непередбачуваними.


Нагадаємо, що 27 січня відбулося жеребкування 1/32 фіналу Юнацької ліги УЄФА. Суперником юнацької команди «Шахтаря» став «Порту». Матч проходитиме 2 або 3 березня в Києві на стадіоні імені Баннікова.

У сезоні-2020/21 турнір проводиться за зміненим форматом і складається з одноматчевих дуелей на виліт. «Шахтар» – учасник Шляху Ліги чемпіонів.

У складі юнацької команди гірників виступають двоє закарпатців, і якщо 17-річний Булези вже має досвід виступів у юнацькій Лізі чемпіонів (2 матчі - проти Ман Сіті та Динамо Загреб у 2019 році), то 18-річний Бако має змогу дебютувати у цьому престижному європейському турнірі.  
Фото ФК "Шахтар"
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 518 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: