Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Крістіан Бако: "Тільки через працю можна досягти поставлених завдань"
14:36
Крістіан Бако: "Тільки через працю можна досягти поставлених завдань"
В останньому офіційному матчі року мукачівський футболіст забив черговий переможний м'яч за молодіжку донецького "Шахтаря".

Крістіан Бако: Кращим гравцем матчу U19 з "Олександрією" (перемога "гірників" 1:0) став Крістіан Бако. Крістіан у цьому матчі забив переможний гол наприкінці зустрічі на 78-ій хвилині. Для нього це третя нагорода кращого гравця матчу. І з цим результатом він увірвався до фінального голосування на кращого гравця першої частини сезону (на інстаграм сторінці academy_shakhtar1936 у їхньому сторіс можна підтримати мукачівця).

Загалом у чемпіонаті юнацьких команд мукачівець за 16 матчів забив 5 голів, більшість з яких він провів за останній місяць.


- Перший матч проти Олександрії був складним і тоді ти теж забив на останніх хвилинах. Такий самий матч і сьогодні. Чому ігри проти Олександрії даються так тяжко?

- Що стосується гри з Олександрією, то можу відразу сказати, що вони завжди готуються на протистояння з нами, тому треба показати: свої сили, свій футбол, свою гру, а так само ми намагаємося проявляти себе індивідуально, так і командою. Наш тренер завжди налаштовує нас на переможні матчі з позитивними емоціями. Так у нас був не реалізований пенальті і ще багато хороших моментів.

- У грудні команда добре провела свої матчі, чого не скажеш про осінні матчі. У жовтні та листопаді після паузи на збірні два матчі було завершено без перемог. Складно входити до ігрового ритму, після паузи?

- Осінь видалася не простою для нас, але ці поразки, я з точністю можу сказати згуртували нас і зробили нас тільки міцніше, як нам пізніше пояснили, що для прогресу теж потрібно програвати, ось із цим настроєм ми рушили далі, роблячи при цьому правильні висновки. Ігри проходили з фізично міцними колективами, але ми намагалися показувати свою індивідуальну гру, проявляючи при цьому свої найкращі якість

- Тебе тричі визнали найкращим гравцем матчу. Що можеш сказати з цього приводу?

- Мені дуже приємно, що мене тричі визнали найкращим гравцем і повірте – все це не минає без якихось внутрішніх, а може й зовнішніх емоцій. Свого роду - це як безцінний досвід, хоча в цілому видно, що всі намагаються показати свою індивідуальність, намагаються втілити на полі свою харизму і талант, але знову ж таки тільки через працю і величезну працю, щоб виконати поставлене завдання. А завдання у нас у всіх одне – це перемога!

- 4 із 5 твоїх голів були забиті наприкінці матчів. Чому не виходить забивати раніше і не доводити справу до нервової кінцівки?

- На жаль, нам не завжди щастить на перших хвилинах показати усі свої старання. Повірте, що всі гравці намагаються продемонструвати свою гру і кожен хоче проявити свої найкращі якості. Інколи відбуваються невидимі, на перший погляд, можуть бути індивідуальні помилки, але ж не помиляється тільки той, хто нічого не робить.


Головний тренер «Шахтаря» U19 Оскар Ратулутра після гри з «Олександрією» U19 відповів на запитання стосовно гольової триматчевої серії Бако: "Приємно, що Бако оформлює важливі голи, однак над створенням моменту працює вся команда. Цей м'яч було забито завдяки індивідуальним діям, але передувала йому велика робота."
 
Прес-служба ФК "Шахтар"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 390 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: