Головна » Усі публікації » у світі » Крістіан Біловар дебютує у збірній з перемоги
10:45
Крістіан Біловар дебютує у збірній з перемоги
Юнацька збірна України U-16 20 вересня здобула мінімальну перемогу у товариському матчі проти юнаків з Бельгії.

Крістіан Біловар дебютує у збірній з перемоги Гра проходила на тренувальній базі у Щасливому (Київська область).
 
Найголовнішим завданням для юної української збірної цього дня було випробовування своїх сил проти технічних однолітків з Бельгії. Гра юних талантів викликала інтерес не тільки у їх батьків та друзів, але й у тренерів та скаутів з обох країн, які спеціально прибули на Київщину.
 
У першому таймі бельгійці продемонстрували усі свої здібності: гості швидко заволоділи центром поля, застосовували пресинг при втраті м'яча та раз за разом організовували гострі атаки. У перші 20 хвилин зустрічі майже уся українська збірна відпрацьовувала біля своїх воріт, паралельно вибудовуючи взаємозв'язок між атакувальною та захисною ланками. Вдалі дії голкіпера Кирила Самойленка також надавали впевненості українським гравцям. Лише наприкінці першої половини гри "синьо-жовті" змогли посунити суперника на його половину поля та перейти до атакувальних дій.
 
Розпочате у першій 40-хвилинці українці продовжили у другому таймі. Підопічні Олега Кузнецова покращили свою гру після перерви, вочевидь, отримавши додаткові настанови від тренерського штабу. Швидкий перехід від захисту до атаки дав свій результат вже на 52-й хвилині: Ярослав Надольський, який вийшов на заміну, скористався нагодою та забив красивий гол у ворота бельгійців.
 
Отримавши перевагу у рахунку, господарі поля не спинилися та ще більше підвищили тиск на ворота Бельгії. 100-відсотковий шанс подвоїти рахунок змарнував Михайло Мудрик, який після пасу з глибини поля виходив віч-на-віч з голкіпером гостей, але пробив повз ворота. Ще один момент біля воріт бельгійців не використав Костянтин Гуров, який пробивав головою після навісу.
 
Треба віддати належне й збірній Бельгії, яка намагалася зрівняти рахунок до самого фінального свистка арбітра. Кілька разів бельгійці вривалися до карного майданчику України або загострювали гру за допомогою влучних передач нападникам, яким забракло вдачі у вирішальні моменти.
 
Матч-реванш команди зіграють на тому ж полі 22 вересня о 13:00.

 
Україна U-16 — Бельгія U-16 — 1:0
 
Голи: Надольський (52)
 
Україна U-16: Самойленко — Пінчук, Біловар, Дмітров, Матвєєв, Мельнійчук, Мудрик, Шулявинський, Гуров (к), Білик, Дероган
Головний тренер: Олег Кузнецов
 
Бельгія U-16: Деланг — Дюпон, Зюттерман, Раскен (к), Вертессен, Угур, Лемуан, Дінісфва, Машо, Колассен, Вандермьолен
Головний тренер: Тьєррі Сіке
Категорія: у світі | Переглядів: 1063 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: