Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Кривбас – Говерла. Напередодні.
21:24
Кривбас – Говерла. Напередодні.
Минулий поєдинок з львівськими "Карпатами” дав надію на те, що команда залишиться серед еліти українського футболу.

Минулий поєдинок з львівськими "Карпатами” дав надію на те, що команда залишиться серед еліти українського футболу. Та аби втілити це бажання, команда Олександра Севидова має перемагати. Тим паче, що конкуренти ужгородців недалеко втікли від небажаного п’ятнадцятого місця.

Так, "Волинь” випереджає представників Закарпаття на чотири очки, а львів’яни – на п’ять залікових пунктів. Додає інтриги й те, що надскладний календар у названих західноукраїнських команд. Так. київський "Арсенал” після виграних поєдинків з "Карпатами” та "Говерлою” встиг з розгромним рахунком здолати лучан. Ну а галичани зустрінуться з над мотивованим дніпропетровським "Дніпром”, який після півфінальної поразки у Кубку України намагатиметься зберегти своє перебування на четвертій сходинці турнірної таблиці.

Здавалjcь би, закарпатцям ця картина подій до вподоби. Та боротьба з таким суперником, як "Кривбас”, не буде прогулянкою. Підопічні Олега Тарана вже встигли відсмоктати багато крові іменитим колективам української першості. І, як наслідок, команда міцно тримається за "єврокубковою” шісткою. І навіть вважалась головним претендентом на місце у Лізі Європи. Цікавим матч і тим, що у першій частині чемпіонату захищав кольори криворізької команди Кирило Петров. Нині він у складі західноукраїнців.

Враховуючи турнірне становище, а також рівень гри команди з Кривого Рогу, тренерському штабу ужгородського ФК доведеться добряче подумати над тим, яким чином перемогти "грозу авторитетів”. Ускладнює завдання й відсутність деяких футболістів. Так, через перебір карток пропустить поєдинок Артур Єдігарян. Під питанням і участь балкарця Мірко Райчевіча, у якого рецидив травми. Досі в лазареті відновлюються Олександр Ситник та Давид Одонкор. Криворіжці, на відміну від ужів, не мають жодних проблем.

Початок: 15:30.

Стадіон: "Металург” (Кривий Ріг)

Арбітр: Анатолій Абдула (Київ)

Прогноз: 1:1

Телетрансляція: 2+2

Андрій Слохіняк, спеціально для lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 941 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: