Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Кубок федерації": «Ремети – Гела» та «В. Бийгань» йдуть без поразок (ФОТО)
21:43
"Кубок федерації": «Ремети – Гела» та «В. Бийгань» йдуть без поразок (ФОТО)
7 листопада, на стадіоні села Кідьош пройшли ігри другого туру «Кубка Федерації» Берегівського району з футболу серед команд зони "В".

Обидва матчі були цікавими й напруженими. Першими на поле вийшли місцевий ФК «Кідьош» та новостворений ФК «Ремети – Гела». Із перших хвилин гри (доукомплектований гравцями бадалівського «Фенікса» футбольний клуб «Кідьош») почав домінувати на полі. Особливо добре діяли гравці середньої лінії, де виділялися Микола Нодь, Жолт Товт, Бейло Салаї та Тихомир Дерцені. Цей квартет протягом усієї гри домінував на полі і спільними зусиллями створював найбільше атак на ворота суперника. Уже на 5-ій хвилині потужний удар Миколи Нодя відбила поперечина. Після ряд дальніх ударів взяв Валентин Гецко.

Команда суперника грала на контратаках – особливо гостро атакував Микола Міщенко. Саме він розпочав одну з небагатьох контратак у середині поля, який завершився ударом по воротах. Голкіпер Кідьоша Дмитро Чепуречин не втримав м’яча, а першим на добиванні виявився Андрій Гоцинець, який пробив повз воротаря. ФК «Ремети – Гела» повів у рахунку 1:0.

Надалі гра знову повернулася на половину гостей. Півзахист Кідьоша домінував, диктував гру, але ланка атаки зводила нанівець їх намагання. На 23-ій хвилині Кідьош був близький, щоб зрівняти, але потужний удар м’яча Тихомира Дерцені, який летів в дев’ятку, в карколомному стрибку відбив Валентин Гецко. Здавалося, Кідьош близький до успіху і незабаром зрівняє рахунок, але нападники Кідьоша Ласло Селеш та Іван Сойма, отримуючи м’ячі в штрафній, нічого не змогли створити біля воріт суперника. Їх намагання легко ліквідовували Іван Сливка, Ігор Муска та Віталій Маргітич.

На початку другої половини гри Кідьош заграв потужніше. Малюнок гри не змінився. Кідьош атакував, а гості грамотно цементували оборону й переходили до швидких контратак. Так тривало весь другий тайм. Повна ігрова й територіальна перевага Кідьоша, але без результативна: гравці багато атакували, але атаки носили навальний характер і легко читалися захисниками гостей.

У результаті перемога ФК «Ремети – Гела» 1:0, і ФК «Кідьош» , за тур до завершення групового етапу, будучи фаворитом, втрачає шанси на вихід до півфіналу.

У другій грі зустрілись ФК «Талісман» Великі Береги та ФК «Велика Бийгань». Приємно відмітити, що команда з Великих Берегів є чи не наймолодшою на цьому турнірі. Окрім граючого тренера Чобо Копора, основу складають гравці 1995 року народження та молодші. У старті вийшли два футболісти, яким усього шістнадцять років. Саме Великі Береги і розпочали гру, атакуючи ворота суперника.

Уже в дебюті мав чудову нагоду відкрити рахунок Гергель Горват, який вийшов один на один із воротарем і, перекидаючи його, влучив у поперечину. «Талісман» не зупинявся і продовжував проводити атаку за атакою, які з центру поля розпочинали брати Адам та Бейло Пушкаші. Та добре грали захисники великобийганців Йосип Гойдош, Теодор Гаврилай, Тібор Орос, які зводили нанівець їх намагання відкрити рахунок.

На 31-ій хвилині гри Гергель Горват втратив стовідсоткову нагоду забити гол, пробивши повз стійку з кількох метрів. У перерві команди провели ряд замін. У складі «Талісману» з’явився Степан Гейці, а в Великій Бийгані на поле вийшли Дьордь Пейтер, Шандор Горшані, Чобо Гойдош. Ці заміни посилили склади обох команд.

На 48-ій хвилині подачу з правого флангу головою замкнув Степан Шютев, і Велика Бийгань несподівано повела в рахунку. Отримавши гол, великобережці пішли відігруватись, але їх атаки були навальними, що не давало бажаного результату. Чудові нагоди зрівняти рахунок втрачали Адам Пушкаш та Чобо Копор: один пробив мимо, а інший, вийшовши один в один із воротарем, не зміг переграти останнього.

На 63-їй хвилині Соболч Ач зрівняв рахунок. Але нічия не задовольняла жодну з команд. Більш близькими до перемоги були великобережці, які втратили ще кілька нагод забити. Швидкі атаки організовували й великобийганці, і саме вони на 72-ій хвилині досягли успіху. Знову Степан Шютев замкнув головою передачу з правого флангу і рахунок став 2:1 на користь Великої Бийгані.

Наступної неділі, в останньому турі групового етапу, ФК «Ремети – Гела», в якої зараз чотири очки, гратиме з великоберезьким «Талісманом», який має три очки, а ФК «Велика Бийгань», в якої, як і в Реміт, чотири очки, з господарями зони ФК «Кідьош», який спробує довести власним вболівальникам, що дві поспіль поразки – проста випадковість. 

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу ФК «Талісман» В. Береги - «В. Бийгань» можна подивитися тут.
 
Берегівська районна Федерація футболу
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 775 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: