Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Кубок федерації": "Зірка" та "Артос" пробиваються у фінал (ФОТО)
20:44
"Кубок федерації": "Зірка" та "Артос" пробиваються у фінал (ФОТО)
22 листопада на стадіоні села Кідьош пройшли півфінальні ігри «Кубка Федерації» Берегівського району з футболу.

В першому півфіналі зустрілися ФК «Зірка» Берегово та ФК «Талісман» Великі Береги. Обидва колективи мали серйозні кадрові проблеми, особливо це було помітно в складі Талісмана, в стартовому складі якого відсутніми було відразу вісім провідних гравців.

З перших хвилин Зірка пішла вперед, але футболісти з Великих Берегів добре грали в обороні і всі атаки «Зірки» завершувались на підступах до воріт. Особливо добре діяв воротар Талісмана Бертолон Нілош. На 39 хвилині Томаш Сюч відкрив рахунок і Зірка повела в рахунку. В перерві великобережці провели заміну і вона виявилася вдалою. Крістіан Тігор, який вийшов на поле з початком другого тайму, першим торканням м’яча прострілив в дальній кут воріт і зрівняв рахунок. Інтрига відновилася. В основному боротьба точилася в середині поля.

На 66 хвилині Максим Печерський знову вивів Зірку вперед. А на 72 Томаш Сюч забив третій гол. Здавалося б результат гри забезпечено. До того ж за другу жовту поле залишив захисник Талісмана Роберт Калі. Але футболісти з Великих Берегів не змирилися з таким результатом і наполегливо боролися за до останньої хвилини, що і принесло їм надію поборотися за вихід в фінал. На 77 хвилині той же Крістіан Тігор дальнім ударом скоротив відрив Зірки. А 89 хвилині граючий тренер великобережців Чобо Копор з кутового зрівняв рахунок. Фінальний свисток арбітра зафіксував нічию 3:3.

Згідно регламенту змагань в випадку нічиєї переможець визначається пробиттям пенальті. Тут більш влучними виявилися берегівські футболісти, які і отримали перемогу 3:1.

В іншому матчі зустрілись ФК «Велика Бийгань та ФК «Артос» Гать. З перших хвилин в атаку пішли футболісти Гаті І вже в дебюті гри, на 3 хвилині Ласло Пал відкрив рахунок. Через кілька хвилин той же Пал міг його подвоїти, але забракло влучності. На 10 хвилині нападник Гаті Павло Бідзіля не реалізував пенальті. А дальше на протязі двох таймів на полі домінували великобийганці. Вони більше контролювали м’яч, погрожували воротам Гейзо Вейга, але тренер гатянців Бейло Гей добре організував гру команди в захисті, яка виявилася непробивною.

Кінцівка гри була особливо напруженою. Великобийганці атакували великими силами, а гатянці ловили їх на контратаках. Результат 1:0 на користь «Артоса», який в фіналі зустрінеться з брегівською Зіркою.
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 786 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: