Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Кубок їде у Виноградів
05:23
Кубок їде у Виноградів
Пуканич і команда зуміли реалізувати два з безлічі моментів і закономірно забирають кубковий трофей.

Кубок їде у Виноградів Втрати перед фінальним поєдинком були в обох команд: у севлюшців був відсутній Допілка, а у Медеї не змогли вийти на поле Капустей, Зуб та Максимець.

Наставник виноградівців й надалі притримується схеми з трьома центральними захисниками Дорі, Куделко, Гогерчак і латералями на флангах Береш і Логойда. 

Гості зі старту систематично тиснули на ворота суперника і змушували працювати на повну захист червоно-білих. На 3-ій хвилині Пуканич пробив з 23 метрів, але повз рамку. На 10-ій хвилині після подачі з кутового Реплюк головою спрямував круглого під стійку, Славік рятує ворота.

Підопічні Пінковського мали хорошу можливість на 23-ій хвилині, коли вибігли в контратаку три в три, але Козуб не зближаючись пробив з 20 метрів у руки Коліснику. Більш гаряче було на 28-ій хвилині після стандарту - Кобеляш пробив з кількох метрів і струсонув перекладину. Це був найкращий гольовий епізод для Медеї у цій грі.

Севлюш продовжував обстрілювати ворота Славіка з різних дистанцій, так на 37-ій хвилині Ковтун небезпечно пробив з 20 метрів, голкіпер робить черговий сейв.

Протримавшись перший тайм медейці дуже швидко пропустили на старті другого. Василинець, який тільки-но зявився на полі, рвався до воріт, однак на ньому сфолив Пінковський, мяч відскочив до Пуканича, який навісив на інший край штрафної, Логойда скинув у центр на Реплюка і той розстріляв ворота - 0:1.

На 57-ій хвилині Пуканич поцілив під поперечку, воротар забрав. За чотири хвилини черговий удар Андріана з 15 метрів, Славік парирує, а на добиванні Чедрик не влучає у рамку. На 74-ій хвилині у затяжній атаці воротар Медеї ще двічі демонструє чудеса реакції після ударів Пуканича та Куделка.

Та на 77-ій хвилині вже і він був безсилий, коли Чедрик скинув головою Пуканичу і той потужно пробив з 10 метрів - 0:2.

Інтригу і надію на чергову нічию було поховано. Севлюш володів впродовж матчу відчутною перевагою і лише майстерність Славіка не дозволила їм забити більше голів у цьому фіналі. Медея не змогла повторити минулий результат у грі з цією командою, коли вижала максимум із своїх моментів.

У процесі церемонії нагородження було відзначено кращих гравців у складі команд - Юрія Славіка та Андріана Пуканича.

Виноградівці відкладують святкування на пізніше, адже вже у середу їх очікує значно складніша гра за Суперкубок з Вільхівцями на ужгородському Авангарді.


Удари
23 - 3

Удари у рамку
12 - 2

Кутові
9 - 3


ФК «Севлюш» (Виноградів) – ФК «Медея» (Оноківська – ТГ) 2:0

Голи: Реплюк, 47, Пуканич, 77.

Севлюш: Максим Колісник - Василь Куделко, Руслан Гогерчак, Артур Дорі - Олександр Логойда (Юрій Чонка, 67), Антон Береш (Василь Василинець, 46) - Євген Русин, Василь Ковтун, Андріан Пуканич, Михайло Реплюк - Михайло Чедрик.

Медея: Юрій Славік - Іван Ільчук, Вячеслав Пінковський, Олександр Кобеляш, Євген Мукомела - Мартін Бакша, Ярослав Вензенко (Іван Ковач, 82), Віталій Медведєв, Юлій Козуб (Олександр Семків, 79), Микола Джанда (Анатолій Пеняк, 63) - Руслан Соскида.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 366 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: