Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Кубок Минаю" здобуває "Порто-Франко"
21:52
"Кубок Минаю" здобуває "Порто-Франко"
У суботу, у спорткоплексі Zinedine вирували справжні пристрасті.

Перемогу у турнірі прагнули здобути 6 колективів, кожен з яких «міксований» основними футболістами клубу, вболівальниками, керівництвом та спонсорами.
 
Такий підхід, варто визнати, дав чудовий результат: насамперед це утримання інтриги та відображення більш-менш однакового рівня всіх команд. Також неабияк важливим є факт зміцнення відносин між учасниками змагань, адже, граючи пліч-о-пліч, вони встигли пережити весь спектр футбольний емоцій, а він, як відомо, досить широкий.
 
Якщо ж переходити, власне, до перепетій самого турніру, то з групи А путівку до півфіналу здобули «Тиса» та «Порошково», а у групі В сильнішими виявились «Ужнет» та «Порто-Франко». Поєдинки на груповому етапі були видовищними: велика кількість забитих м'ячів, сейвів, нереалізованих моментів, стрімких атак та відмінних дій в обороні. Неабияка інтрига, приміром, спостерігалась у групі А, де три команди здобули однакову кількість очок, однак все вирішила різниця м'ячів.
 
У матчах півфінальної стадії теж, звичайно, було на що подивитись: «Тиса» та «Ужнет» в основний час сильнішого не виявили (2:2), а у серії пенальті останні були менш результативні — 2:0 і «Тиса» прямує до фіналу.
Відповідно у другій парі все проходило за діаметрально протилежним сценарієм: «Порто-Франко» впевнено здолав «Порошково» — 5:2.
 
У вирішальному двобої з перших секунд точилась безкомпромісна гра, що зрештою й засвідчив підсумковий результат. Хоча команди повністю вартували одна одну. У «Тиси» впродовж всього турніру гру вели Констянтин Багрій, Матвій Бобаль та Євген Костик, а ворота захищав Дмитро Бабенко, у складі ж «Порто-Франко» відмінну гру демонстрували Артем Пустовіт, Микола Гібалюк та Артем Бицюк. Останні, все ж, у фіналі показали більше самовіддачі та, що не менш важливо, організовану гру. Завдяки голам Миколи Гібалюка, Артема Письменного та особливо видовищного м'яча Артема Пустовіта команда «Порто-Франко» святкувала перемогу у турнірі — рахунок 6:3 приніс насолоду вболівальникам від перегляду поєдинку.
 
Медалями були нагороджені призери турніру, а Кубок Минаю урочисто вручив президент клубу Валерій Пересоляк капітану команди Артему Бицюку.
 
Товариський футзальний турнір вдався на славу: хороша організація, дружня, тепла атмосфера, накал емоцій та несамовита боротьба за перемогу, а головне — мета, яку насамперед переслідували ініціатори змагань, втілена у життя. Кошти на лікування маленької Аліси зібрані і найближчим часом відправляться за призначенням.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 884 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: