Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Кубок НОК України з міні-футболу пам'яті Йожефа Беци (ФОТО)
21:03
Кубок НОК України з міні-футболу пам'яті Йожефа Беци (ФОТО)
20 та 21 грудня у спорткомплексі "Юність" пройшов розіграш "Кубку НОК України 2014" з міні-футболу пам’яті Йожефа Йожефовича Беци.

20 та 21 грудня 2014 року у спорткомплексі "Юність" пройшов вже традиційний розіграш "Кубку НОК України 2014" з міні-футболу, присвячений пам’яті олімпійського чемпіона 1956 року Йожефа Йожефовича Беци.

5-ий рік поспіль Асоціація міні-футболу (футзалу) Закарпаття (голова - Близнець Денис Володимирович), Закарпатське відділення НОК України (голова - Риляк Іван Іванович), за повної підтримки та сприяння Федерації футболу Закарпаття, Ужгородського міського Центру фізичного виховання населення "Спорт для всіх", Громадської організації "Молодь національних меншин Закарпаття" проводять цей масовий та надзвичайно цікавий турнір.

Зазвичай, турнір проводився для дорослих колективів але цього року Оргкомітетом було вирішено провести змагання і для дітей, а також зробити цей турнір благодійним. Усі зібрані від спонсорів та учасників змагань кошти йдуть на святкові подарунки для дітей-сиріт Перечинської школи-інтернату.

Спочатку було проведено змагання серед юнаків 2001-2003 років народження. У тірнірі цьогоріч прийняло участь 10 команд з Ужгорода, Чопа, Мукачево, Великого Березного та Ужгородського району.

Запекла боротьба тривала у кожній зустрічі групового раунду, а далі й у півфіналах, де зустрічалися 4 колективи: команди з Чопа, Мукачева, Великого Березного, Середнього (Ужгородського району). Теж-саме ми спостерігали й у фінальній грі, де завдяки єдиному голу у ворота березнян перемогу у тірнірі святкувала команда Синай з Мукачева (тренер - Отець Олександр). 2 місце посіла команда Великого Березного (збірна Великоберезнянського району; тренер - Шевченко Микола Володимирович). 3 місце виборола команда з Середнього, яка виграла у "бронзовому" матчі від колективу з Чопа.

Хотілось би відзначити спонсорів та партнерів турніру, які приготували подарунки не тільки для призових місць, а й для всіх учасників змагань юнаків (майже 120 дітей) та передали подарунки для дітей-сиріт. Генеральним партнером виступила РЕКЛАМНА КОМПАНІЯ "ЄВРОСТАНДАРТ" (www.eurostandard.org). Спортивним партнером усіх заходів Асоціації міні-футболу (футзалу) Закарпаття вже третій рік поспіль є спортивний бренд "JOMA" (www.joma.ua). Головними спонсорами та партнерами заходу виступили: ТОВ "ЕКО-СЕРВІС" (www.eko-ukraine.com), ТМ "SILVER" (www.new-silver.com), ТМ "ВИШКОВО". Головний інформаційний партнер - Закарпатський журнал для цікавого відпочинку "П’ЯТНИЦЯ" (www.friday-magazine.com.ua).

За дитячим турніром почалися змагання дорослих. Знову, як і мінулі роки, бажаючих взяти участь було занадто багато - понад 50 колективів виявили таке бажання. Та до участі було допущено тільки 22 команди, які змагалися у 5 підгрупах та виборювали 12 путівок у наступний груповий раунд, де знову були розбиті на 4 групи. Загалом у тірнірі прийняли участь колективи з Ужгорода, Чопа, Мукачева, Великого Березного, Сваляви, Ужгородського, Мукачівського, Іршавського, та Перечинського районів. Нажаль, не змогли приїхати команди з Воловця, Тячева, Хуста та Берегова.

Запекла боротьба за вихід в 1/4 розіграшу тривала у всіх без вийнятку групах. Але в наступний раунд вийшли тільки кращі команди. Такаж ситуація спостерігалася й у 1/4 фіналу, де команди Загор (Ужгород) та ТрансВуд (Ужгород) поступилася своїм суперникам тільки в серії післяматчевих пенальті, а у інших двох парах Верховина (Кам’яниця) та Проспект (Ужгород) тільки з різницею в один м’яч програли "Новій Лінії" (Ужгород) та "Конвектор" (Ужгород).

У першій півфінальній грі команда "Нової Лінії" не змогла скласти спротиву колективу з Тарновців (0:5), а "Митниця" (Чоп) у дуже важкій грі виборола путівку до фіналу, здолавши "Конвектор" (3:1).

Матч за третє місце знову був дуже напруженим і тільки завдяки досвіду окремих гравців команда "Конвектор" (Ужгород) здолала "Нову лінію" (Ужгород) (2:0) та виборала бронзові медалі турніру.

Фінальна гра виявилася ще більше напруженою, як "бронзовий" матч. Команди створювали загострення та ніяк не могли пробити воротарів або просто не реалізовували вигідні моменти. І все ж колектив Митниці провів результативну конратаку і вийшов вперед, завдяки голу Миколи Гибалюка, після чого досвідчені гравці під керівництвом тренера Решка Петра Володимировича мали б довести гру до перемоги. Та з цим не погодилися гравці Тарновців і на останніх хвилинах зустрічі все-таки зрівняли рахунок, це Олександр Головей виявися в потрібному місці в потрібний час (1:1). А от в післяматчевих пенальті команда з Тарновців відразу повела в рахунку (воротар Ігор Солодовник відбив пенальті) й вже не припустилася помилки реалізувавши всі три удари. (3:2). Тож, переможцем V Всеукраїнського благодійного турніру пам’яті Олімпійського чемпіона 1956 року Йожефа Йожефовича Беци "Кубок НОК 2014" стала команда "Тарновці" (Ужгородський район). 2 місце за командою "Митниця" (Чоп). 3 місце - команда "Конвектор" (Ужгород).

На урочистому нагородженні голова Асоціації міні-футболу (футзалу) Закарпаття Денис Володимирович Близнець, представники Закарпатського відділення НОК України Плєханов Анатолій Михайлович та Молнар Михайло Васильович, а також головний арбітр турніру Михайло Митровський-старший вручили переможцям та призерам дипломи, медалі, кубки та призи від партнерів та спонсорів заходу.

Допомогу в організації та проведенні турніру надали Асоціація міні-футболу (футзалу) Закарпаття, Закарпатське відділення НОК України та Федерація футболу Закарпаття, а також партнери та спонсори заходу: РЕКЛАМНА КОМПАНІЯ "ЄВРОСТАНДАРТ", ТОВ "ЕКО-СЕРВІС", ТМ "SILVER", ТМ "ВИШКОВО", спортивний бренд "JOMA".

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.





Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1432 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: