Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Кубок області їде у Поляну
17:38
Кубок області їде у Поляну
Самому поєдинку передувало офіційне відкриття стадіону у Вільхівцях - голова отг Цірик та голова ЗАФ Дуран перерізали червона стрічку.

Кубок області їде у Поляну Після цього команди жваво розпочали поєдинок. Стартові склади нікого не здивували, на поле вийшли всі сильніші.

На 5-ій хвилині Едагр Русин, який грав в центрі поля, вивів Габовду до воріт та Кучінка справився з ударом нападника. А от полянці продемонстрували стовідсоткову реалізацію своїх моментів - на 7-ій хвилині Варваринець подав кутовий, Павлич продовжив головою, а Іван Русин на дальній замкнув - 1:0. Після нетривалого затишшя підопічні Кондрі подвоїли свою перевагу. На 19-ій хвилині Едгар Русин зачепив Павлича перед своєю штрафною, а Варваринець зі стандарту вкотре показав силу та точність свого удару, пробивши у воротарсткий кут - 2:0.

Поляна продовжувала вести гру і час від часу загострювати біля чужих воріт. Їхні динамічні переміщення завдавали багато клопоту обороні суперника. На 24-ій хвилині Стегура скинув Павличу під удар 20 метрів, Богдан б'є вище. Ще один небезпечний момент виник після ще однієї скидки вже у штрафній, Соскида пробив через себе, але трохи вище. За такої гри здавалось доля фіналу вже була вирішена, однак після перерви малюнок гри на полі повністю помінявся.

Іван Ковач на старті другого тайму провів потрійну заміну, що дозволило налагодити контроль в середині поля. Тим не менш і свалявці свідомо відійшли назад і вже менш завзято йшли вперед, граючи по рахунку. На 49-ій хвилині Гальчак пробив з 22 метрів, біля стійки. На 58-ій хвилині після серії рикошетів у карній зоні полянців Джанда бив з семи метрів, вище. Далі близько двадцять хвилин середнянці нарощували статистику володіння м'ячем, але без суттєвих загострень. На 75-ій хвилині Ковач подав з штрафного, Едгар Русин пробив головою, однак по центру і це легка здобич для воротаря. На 77-ій хвилині Медведєв провів свій традиційний прохід у штрафну з флангу і прострілив на Джанду, який з п'яти метрів поцілив у ближню дев'ятку та Кучінка рятує свої ворота.

А в останні десять хвилин пішла вже зовсім відкрита гра, моменти почали виникати щохвилини. Ось на 86-ій хвилині Варваринець виходить один в один, але пробив повз рамку. У наступній атаці вже Варваринець виводить сам на сам Андрія Русина, Гречка відбиває. Далі Медведєв пробив з 23 метрів, кіпер парирує. Одразу ж Павлич також пробив з середньої відстані, воротар на місці. За мить Ковач справа входить у штрафну і б'є з 10 метрів, Кучінка відбиває. Мельник змістився у центрі і пробив з 23 метрів, Гречка робить сейв. Середнянці розігрують кутовий і Медведєв завдає сильний удар з 18 метрів під поперечку, Кучінка забирає.

Вже у додатковий час Едгар Русин, який останні двадцять хвилин грав на вістрі атаки, виборов м'яч у захисника, вийшов на одного воротаря і пробив у дальній кут - 2:1. Часу залишалось обмаль на камбек, але Середнє в останній атаці могли зробити неймовірне. Іван Ковач опинився один на лівому краї штрафної, але під тиском захисників протягнув м'яч до лицьової і пробив вже з гострого кута, але влучив у зовнішню сітку воріт.

Глядачі на стадіоні у Вільхівцях побачили два різні тайми у виконанні команд. У першому Поляна показала свій високий клас і зробила хороший гандикап. У другому середнянці кинулись наздоганяти, але 48 хвилин їм для цього не вистачило.

У ході церемонії нагородження організатори нагородили кращих гравців у складі обох команд: у Середньому - Іван Ільчук, у Поляни - Євген Русин. Далі срібні медалі отримали середнянці. І головний кубок з рук Дурана і Цірика отримали полянці.

ФК "Середнє" - ФК "Поляна" 1:2
Голи: Е. Русин, 90+2 - І. Русин, 7, Варваринець, 19.

Поляна: Павло Кучінка, Мирон Гулович, Михайло Власик, Іван Жаренко, Едуард Мельник, Євген Русин, (Андрій Русин, 87), Богдан Павлич, Степан Стегура (Валентин Великий, 78), Володимир Варваринець, Руслан Соскида. Тренер - Михайло Кондря.

Середнє: Ерік Гречка, Євген Колобов, Іван Ільчук, Мирослав Скрип, Богдан Зуб (Владислав Сердюк, 88), Едагр Русин, Валерій Роля (Василь Роботишин, 46), Едуард Дзьоба (Іван Ковач, 46), Віталій Медведєв, Микола Джанда, Тиберій Габовда (Микита Гальчак, 46). Тренер - Іван Ковач.
 
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 748 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: