Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Кубок Перечинського району залишається у райцентрі
13:50
Кубок Перечинського району залишається у райцентрі
У неділю, 28 травня, відбувся фінал Кубку Перечинського району з футболу.

Кубок Перечинського району залишається у райцентрі
У неділю, 21 травня, розпочався кубок Перечинського району з футболу. У ньому взяли участь 6 команд: Сімер, Тур’я – Ремета, Перечин, Ворочово, Туриця і Дубриничі. Всі три матчі відбувалися в місті Перечин.

 
На першій стадії змагань зустрічалися:
 
Перечин – Туриця 3:2
 
Перечин мав підтримку дванадцятого гравця, адже вони грали вдома. Та це не завадило гостям першими вийти вперед, відзначився Андрій Ляховець – 0:1. Перечинці зрівняли рахунок зусиллями Юрія Рогулича - 1:1. На цьому перший тайм і закінчився.
 
На початку другого тайму Пономаренко виводить свою команду вперед – 1:2. Та перечинці явно були не задоволені таким перебігом подій, за рахунок замін вони оживили гру, на заміну вийшли декілька юнаків які виступають за юнацький склад Минаю у Вищій лізі. Після подачі з кутового Євген Дмітрієв робить рахунок – 2:2. А за декілька хвилин до кінця Євген Савко вириває перемогу для Перечина – 3:2.
 
Перечин на характері переграє Турицю і виходить у фінал.

 
Сімер – Тур’я – Ремета 1:2
 
Гості розпочали активніше та до стовідсоткових нагод справа не доходила, було багато боротьби в середині поля. Гості відкрили рахунок в середині тайму, Євген Мукомела вивів Юрія Лаб’яка на ударну позицію і той не схибив - 0:1. Сімеряни зрівняли рахунок за п’ять хвилин до кінця першого тайму, непорозумінням захисників скористався Вадим Чекета – 1:1. Та ще в першому таймі гості вийшли вперед - це Веніамін Савчин закрутив з кутового в дальній кут – 1:2.
 
В другому таймі атакувальні потуги господарів нічим корисним не закінчились, а кінцевого штурму у них не вийшло. Тож Тур’я – Ремета виходить у фінал вигравши перший матч у новому році.

 
Дубриничі – Ворочово 1:0
 
Зустрілися команди з різних полюсів у районному футболі. Якщо Дубриничі команда, яка кожного року виступає в чемпіонатах та кубках району, то Ворочово за багато років перший раз у таких змаганнях.
 
Фаворитом зустрічі були номінальні господарі, воно і було помітно з перших хвилин. Так раз за разом моменти створювались біля воріт гостей, але чогось не вистачало до гола. Поки арбітр зустрічі не призначив пенальті у ворота ворочевців, який чітко виконав Станіслав Котьо – 1:0.

Надалі хід гри не змінився - господарі атакували, а гості відбивалися. Та забити хоча б один гол господарям не вдалося. Тож завдяки мінімальній перемозі Дубриничі стають третім фіналістом кубку району.
 
 
У неділю, 28 травня, відбувся фінал кубку Перечинського району з футболу, в який вийшли три команди Перечин, Тур’я – Ремета та Дубриничі. Сам фінал проходив по круговій системі, де кожна команда мала зіграти з кожною. Перемога - 3 очки, якщо нічия, то команди визначають переможця у серії пенальті. Гра складалась з 2 таймів по 35 хвилин.

 
Перечин – Дубриничі 3:1
 
Першими на поле вийшли команди Перечина та Дубринич. Слід додати, що в цей день перечинці святкували День міста і їм хотілось зробити подарунок своїм вболівальникам. В обох команд були гравці які виступають на першість області: у перечинців це «невиччани» Мегела, Cавко та Бабич у дубриничан – «концгазівці» Селещук та Кузьма.
 
Сама гра розпочалась без моментів команди по черзі ходили до воріт суперника. Перший момент завершився голом: Мегела розрізною передачею вивів Євгена Дмітрієва на рандеву з кіпером та той пробив в штангу, а захисник гостей Олександр Тацак на швидкості не зміг зупинитися і м’яч від його ноги залітає в сітку власних воріт – 1:0.
 
Та Дубриничі не знітились і побігли відіграватись і їм це вдалось. Партнери вивели на ударну позиції Савку Миколу і той розстріляв Синьовича з семи метрів – 1:1. З таким рахунком перший тайм і закінчився.
Другий тайм більш жваво начали перечинці. Як і минулого тижня спрацювали заміни, цього разу вийшли Едуард Стецьо і Євген Савко, і це принесло свої девіденти. Вже в середині тайму Олександр Дмітрієв увійшов у штрафну, продавив двох захисників і відпасував під удар Стецю і останній точним ударом виводить свою команду вперед – 2:1.
 
Дубриничани не спромоглись створити ані моменту та ще під кінець зустрічі пропустили втретє. Євген Савко подав з кута поля, а Олександр Домбровський виграв боротьбу на другому поверсі і зробив комфортний рахунок для своєї команди – 3:1. Тож Перечин в першій грі цього дня святкує перемогу.

 
Перечин – Тур’я – Ремета 1:1 (по пен 5:3)
 
Перечин грав другу поспіль, а для реметян це була перша гра. Зустріч розпочалась з обопільних атак та до гострити не доходило. Але вже на 16 хвилині арбітр зустрічі Еміл Головей призначає пенальті у сторону реметян за фол Горвата проти Мегели. Вирок чітко виконав Василь Готрович – 1:0.
 
Та не довго перечинці святкували, на 24 хвилині Лаб’як заробив небезпечний стандарт, до воріт було близько 22 метрів. Станіслав Горват взявся його виконувати і пробив майже ідеально, круглий від перекладини влітає у сітку воріт Синьовича – 1:1. У першому таймі більше цікавих моментів глядачі не побачили, можливо вдався фактор спеки.
 
На другий тайм більш мотивовані вийшли гості, це було помітно з перших хвилин. Вони створювали момент за моментом. На 44 хвилині Юрій Лаб’як увійшов у штрафну, обійшов двох захисників і прострілив на дальню стійку, де ніким не прикритий Веніамін Савчин якимось дивом з двох метрів не влучив у порожню рамку. У наступній атаці своїм моментом відповіли господарі - Ковцун втік на побачення з Копаничом та воротар зіграв надійно врятувавши свою команду.
 
На цьому матч і закінчився, тож на команди очікувала серія пенальті. Першими били господарі: Савко пробив точно – 1:0. Лещенко зрівняв рахунок – 1:1. Бабич переграв Копанича – 2:1. Савчин не схибив – 2:2. Стецьо забиває свій удар – 3:2. Удар Мукомели парирує Синьович – 3:2. Ковцун був точним 4:2. Лаб’як поцілив у дев’ятку – 4:3. Мегела забив переможний м’яч – 5:3.
 
Отже, команда з районного центру виграє кубок Перечинського району 2017. Та й ще зробила подарунок своїм вболівальникам на День міста.

 
Тур’я – Ремета – Дубриничі 2:2 (по пен 3:4)
 
В останньому матчі за 2-3 місце зійшлися реметяни та дубриничани. Першими рахунок відкрили господарі: відзначився з пенальті Юрій Лаб’як – 1:0. Гості зрівняли рахунок через декілька хвилин: Юрій Кузьма ударом з 25 метрів поцілив точно в ліву дев’ятку – 1:1.
 
У другому таймі Дубриничі вийшли вперед ударом з 14 метрів, відзначився Микола Савка – 1:2. Але за 5 хвилин до закінчення матчу рахунок зрівняв Юрій Цап – 2:2.
 
Тож реметян очікувала вже друга серія пенальті за декілька годин. Першими били номінальні господарі: Мукомела пробив вправо від голкіпера – 1:0. Лошак пробив точно – 1:1. Лаб’як виводить свою команду вперед – 2:1. Тацак пробиває влучно – 2:2. Майдич забив – 3:2. Селещук б’є точно – 3:3. Буковинський пробив в перекладину. Савка переграв Копанича – 3:4. Цап пробив у стійку.
 
Реметяни програвши дві серії пенальті за день посіли третє місце, а команда Дубринич друге.
Юрко Канте
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1256 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: