Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Кубок Перечинсього району. 3 тур
20:55
Кубок Перечинсього району. 3 тур
В неділю 21 червня в Сімері місцева «Плішка» в рамках розіграшу кубку району з футболу приймала «Явір» з Туриці.

В неділю 21 червня в Сімері місцева «Плішка» в рамках розіграшу кубку району з футболу приймала «Явір» з Туриці.

Господарям поля після двох поразок в попередніх іграх для збереження шансів на вихід до фіналу потрібно було обов’язково перемагати. Стартові хвилини матчу були за гостями. Вони більше контролювали м’яч і намагалися діяти комбінаційно. Ближче до середини тайму «Плішці» вдалося вирівняти гру. І саме першу реальну нагоду відкрити рахунок мали сіvеряни. На 37 хвилині з вигідного становища не влучив у ворота Павло Плавайко. На перерву команди пішли за рахунку 0:0.

Початок другого тайму вже був за господарями. Проведені заміни значно оживили наступальні дії «Плішки». Як результат на 52 хвилині їм вдається організувати стрімку атаку, яку точним ударом завершив Ростислав Нергеш. На хвилі успіху футболісти «Плішки» продовжили тиснути на ворота «Явора».

На 64 хвилині матчу за гру рукою у власному штрафному майданчику суддя призначає 11-метровий у ворота гостей. Іван Лаб’як чітко пробив з позначки, зробивши рахунок 2:0. Такий перебіг подій явно не влаштовував футболістів Туриці. Додавши в швидкості, вони почали тиснути на ворота господарів. На 78 хвилині їхні зусилля дали результат. Після розіграшу штрафного нападниі «Явора» зумів головою переправити м’яч в сітку воріт «Плішки».

Кінцівка зустрічі пройшла за переваги турицьких футболістів. Але сімеряни зуміли втримати переможний рахунок. Ця перемога дозволила «Плішці» зберегти реальні шанси на вихід до фіналу кубка. Для цього в наступній грі, яка відбудеться 28 червня також в Сімері необхідно перемагати команду з Т. Ремети.

Турнірне становище команд за підсумками зіграних матчів має такий вигляд:

1. «Явір» Туриця - 3 гри - 7:6 - 4 очки
2. «Тур’я» Т-Ремета - 2 гри - 5:4 - 4 очки
3. «Плішка» Сімер - 3 гри - 4:6 - 3 очки

В наступних матчах зіграють:

28 червня ФК «Плішка» Сімер – ФК «Тур’я» Т-Ремета
5 липня ФК «Явір» Туриця – ФК «Тур’я» Т-Ремета


Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 775 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: