Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Кубок Підкови" залишається у Перечині (ФОТО)
21:32
"Кубок Підкови" залишається у Перечині (ФОТО)
В неділю 1 березня в спортивному залі Перечинської ЗОШ відбувся 3-ій районний турнір з міні-футболу на «Кубок Підкови».

В неділю 1 березня в спортивному залі Перечинської ЗОШ відбувся 3-ій районний турнір з міні-футболу на «Кубок Підкови».

За традицією змагання розпочалися церемонією урочистого відкриття та привітань учасників. Відкрив турнір засновник та організатор Михайло Барник, який наголосив , що цьогорічні змагання, крім спортивного аспекту мають на меті й благодійну акцію по збору коштів для потреб наших воїнів, які захищають східні рубежі нашої країни. З вітальним словом до учасників та гостей змагань звернувся також голова районної ради Анатолій Перцев. Він подякував організаторам та спонсорам, в першу чергу Михайлу Барнику, які в непростий для нашої країни час, все ж таки знаходять можливості робити добрі справи, приносити в наше повсякденне життя позитивні емоції та радість.

По завершенню урочистої частини розпочалися безпосередньо самі змагання. За регламентом 16 команд були розподілені на 4 групи. Переможці груп проходили до півфіналу. За результатами зіграних матчів на груповій стадії півфіналістами стали перечинські «Карпати», команда «Честер» з Ужгорода, сімерська «Плішка» та команда перечинської ДЮСШ. В першому півфіналі «Честер» впевнено переграв «Карпати» з рахунком 4:0, а в другому – футболісти ДЮСШ в непростій боротьбі здолали «Плішку». В напруженій та безкомпромісній боротьбі проходила фінальна зустріч, в якій перемогу з рахунком 3:2 святкували футболісти ДЮСШ. В матчі за третє місце «Карпати» переграли сімерян з рахунком 2:1.

Таким чином, новим володарем кубка «Підкови» 2015 року стала команда сформована з вихованців перечинської ДЮСШ. Переможець та призери турніру були нагороджені пам’ятними грамотами та грошовими призами. Крім того, за рішенням суддівської колегії пам’ятні призи отримали: Шанта Іван, як кращий воротар турніру, Стецьо Едуард – найкращий бомбардир, Мегела Ігор – найкращий гравець.

Всі учасники та присутні на змаганнях мали можливість поласувати смачними палачінтами та бограчем від ресторану закарпатської кухні «Підкова», де зібрані кошти спрямовані для потреб нашим землякам військовослужбовцям - учасникам АТО.







Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 887 | Додав: lobda | Рейтинг: 1.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: