Головна » Усі публікації » в Україні » Кубок Регіонів ФФУ: наша збірна зійдеться з Тернопільською
21:15
Кубок Регіонів ФФУ: наша збірна зійдеться з Тернопільською
24 квітня стартують змагання за "Кубок регіонів ФФУ", які проводять ФФУ та Асоціація аматорського футболу України серед збірних областей.

Кубок Регіонів ФФУ: наша збірна зійдеться з Тернопільською
Збірна Закарпатської області потрапила до однієї підгрупи з командами Івано-Франківської, Тернопільської та Чернівецької областей. Матчі нашої підгрупи відбудуться 24-25 квітня 2018 року.
 
Цьогоріч команди областей на першому етапі (24-26 квітня) розподілені на 6 підгруп по 4 команди. Кожен груповий турнір відбуватиметься за форматом "міні-турніру", де у перший день змагань будуть розіграні півфінали, а в другий день – фінал за вихід у наступний етап.
 
Під час 2-го етапу (15-17 травня) команди-переможці своїх підгруп змагатимуться у двох квартетах (до 6 найкращих першого етапу приєднаються фіналісти минулого розіграшу – команди Львівщини та Кіровоградщини). Два переможці підгруп і стануть учасниками фінального матчу, котрий має відбутися 20 червня 2018 року.
 
У минулому розіграші ("Кубок регіонів ФФУ" відбувається один раз у два роки) система проведення була кубковою і збірна Закарпаття зійшла з дистанції турніру у чвертьфіналі, поступившись за підсумками двох ігор збірній Львівської області – 1:2 (поразка на виїзді) та 2:2 (нічия вдома).
 
Мета Кубку Регіонів ФФУ – популяризація та піднесення престижу змагань серед аматорських команд в Україні, залучення до занять футболом широких верств населення, підвищення рівня майстерності футболістів. Команди буде сформовано з аматорів, які ніколи за свою кар'єру не мали контрактів із професійними клубами.
 
Переможець "Кубку регіонів ФФУ" отримає право представляти нашу державу у всеєвропейському турнірі "Кубок регіонів УЄФА", жеребкування якого також вже відбулось. Україна представлена в групі 6, до якої також потрапили іспанська, азербайджанська і фінська команди. Путівку до фінальної стадії турніру отримають переможці восьми груп.
 
У "Кубку регіонів УЄФА" виступають аматорські команди (по одній з кожної європейської асоціації). У минулому сезоні учасником турніру, який представляв українську асоціацію, була збірна команда Кіровоградської області, створена на базі команди "Інгулець-3" (Петрове). Фінальна стадія турніру відбудеться у червні 2019 року.
 
Перший відбірковий етап :: Група №1 :: м. Івано-Франківськ, стадіон "Хет-Трик Арена"
 
24 квітня (вівторок)
 
13:00 - Івано-Франківська область – Чернівецька область
 
16:30 - Тернопільська область – Закарпатська область
 
25 квітня (середа)
 
13:00 - Переможець першої гри – Переможець другої гри
Категорія: в Україні | Переглядів: 1167 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ваня86  
0
Хто в нас тренер і який склад??є інформація?

الاسم *:
Email *:
كود *: