Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Кубок ректора УжНУ беруть фізкультурники
23:13
Кубок ректора УжНУ беруть фізкультурники
Закінчився перший міні-футбольний турнір за Кубок ректора в залік 65-ї загальноуніверситетської спартакіади серед студентів ДВНЗ «УжНУ».

Закінчився перший міні-футбольний турнір за Кубок ректора в залік 65-ї загальноуніверситетської спартакіади серед студентів ДВНЗ «УжНУ».

Змагання відбувалися в чотирьох групах.

До фіналу вийшли переможці кожної групи. Завершальні матчі турніру грали в спорткомплексі «Юність», майданчик якого радо погодився надати начальник Закарпатського відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Іван Риляк.

У першій півфінальній грі зустрілися команди географічного та інженерно-технічного факультетів. У напруженій боротьбі перемогу здобули «землезнавці» – 2:1.

Другу пару склали колективи факультету здоров'я людини та економічного факультету. Рахунок поєдинку – 6:0 на користь фізкультурного підрозділу. У грі за ІІІ місце між командами ІТФ-у та економічного факультету перемогу святкували інженери – 5:2.

У фінальному двобої зустрілися команди факультету здоров'я людини та географи. Гра вирізнилася напруженою боротьбою і закінчилася нульовою нічиєю. У серії післяматчевих шестиметрових ударів перемогу вихопили футболісти факультету здоров'я людини – 3:2, які були нагороджені перехідним кубком, медалями та грамотами.

Всі команди-призерки були відзначені медалями та грамотами. Зауважимо, що в цьому турнірі комплектувалася збірна команда Ужгородського університету на ХІІ літню універсіаду України.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 705 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: